Autor Esports
3 Novembre 2014 a 16:00

El consistori barberenc felicita l’equip d’hoquei en cadira de rodes elèctrica pel títol de la Supercopa de Catalunya

L’equip es va imposar in extremis contra el CEM Sant Rafael

El consistori barbarenc felicita a l'equip d'Hoquei en cadira de rodes

El consistori barbarenc felicita a l’equip d’Hoquei en cadira de rodes // Imatge cedida per l’Ajuntament de Barberà del Vallès

El passat dijous 30 d’octubre, l’Alcaldessa de Barberà del Vallès, Ana del Frago, i el tinent d’Alcaldia d’Esports, Ignacio Navarro, van felicitar tant als jugadors com al personal tècnic i d’organització de l’equip d’hoquei en cadira de rodes elèctrica de l’Associació de Discapacitats de Barberà (ADB), per haver obtingut el títol de la primera Supercopa de Catalunya, que van aconseguir enfrontant-se als guanyadors de la lliga de la temporada passada, el CEM Sant Rafael.

La competició, disputada a Vilafranca del Penedès, va viure una final molt emocionant. Tot i mancar 47 segons per al final i amb marcadors empatats a 11 gols, l’ADB va lluitar fins a final, va anotar un nou gol a càrrec del jugador barberenc Asier Sánchez, i va aconseguir així la victòria i el guardó.

Per aquesta gesta, el consistori va voler felicitar a tot l’equip, i al mateix temps animar-los a continuar amb la feina que els joves esportistes realitzen entrenant i disputant partits per tot el país.

Switch to mobile version