Autor Futbol
17 Novembre 2014 a 15:30

El Cerdanyola, sense sort davant la Pobla de Mafumet

Els de Carrillo cauen per la mínma (0-1) contra els tarragonins

Cerdanyola-Pobla

Intens partit a la Bòbila entre Cerdanyola i Pobla // Imatge del web cfc.cat

Cerdanyola del Vallès FC 0-1 CF Pobla de Mafumet

Cerdanyola FC: Avilés, Fuentes (Zaragoza, 79′), Melo, Alba, Barriendos, Cuadras, Josu (Roland, 60′), De la Puente, Solano, Vives (Sergi Arranz, 70′) i Silver.

CF Pobla de Mafumet: Varo, Calavera, Iglesias, Del Moral, Bonet, Guasch (Rey, 71′), Gabi López, Tortosa, Álvaro Fernández (Ivan Vidal, 89′), Serra i Emana (Rita, 80′)

Gols: 0-1: Gabi López (55′)

Àrbitre: Daniel López Morente. Grogues per Melo, Alba, Josu i Roland (Cerdanyola) i Del Moral i Gabi López (Pobla)

Segona derrota consecutiva d’un Cerdanyola que va competir amb orgull contra un dels grans equips de la Tercera Divisió, el Pobla de Mafumet. Els de Toni Carrillo van sucumbir davant els de Martín Posse per 0-1 i es va notar l’esforç que van fer entre setmana en el partit de Copa Catalunya contra el Sabadell. Malgrat perdre, els verd i blancs es mantenen en una còmoda vuitena posició, molt lluny dels llocs de descens.

La primera part va estar plena d’anades i tornades a les dues àrees, però sense ocasions clares. És per això que es va arribar al descans amb 0-0. A la segona part la mateixa dinàmica va continuar, però llavors la Pobla si va tenir la sort de cara. Al minut 55 Gabi López marcava el gol que donaria la victòria als de Martín Posse al batre per baix el porter Carlos Avilés. El marcador va obligar als locals a buscar la porteria d’Alberto Varo i van tenir diverses ocasions en les bótes de Solano, Silver i Arranz. Llavors Varo va demostrar per què és el porter més en forma de la lliga i es va erigir, un cop més, en el salvador de l’equip grana.

Aquesta segona derrota seguida arriba en la prèvia d’un dels grans partits de la jornada. El Cerdanyola anirà aquest diumenge al camp del líder,  el Rubí. Allà Toni Carrillo ja sap què és guanyar amb els verd i blancs, doncs l’any passat va superar el conjunt rubinenc per 0-2.

Switch to mobile version