Autor Hockey herba
26 Novembre 2014 a 10:30

El CD Terrassa celebra el Sopar d’Inici de Temporada

Es van donar diverses distincions pels resultats de les dues últimes temporades

Imatge del lliurament d'un dels premis. // Imatge del web de l'Ajuntament de Matadepera.

Imatge del lliurament d’un dels premis // Imatge del web de l’Ajuntament de Matadepera.

El passat 15 de novembre el CD Terrassa va celebrar el seu tradicional Sopar de l’Inici de Temporada, al qual van assistir uns 200 convidats. En aquest acte, el primer de la nova junta directiva presidida per Marià Lara, també hi van ser personalitats com l’Alcaldessa de Matadepera Mireia Solsona, el regidor d’esports Quico Sala, Jordi Alcover, el vicepresident de la Federació Europea de Hockey; Santi Deó, president de la Federació Espanyola de Hockey; Narcis Carrió, president de la Federació Catalana de Hockey; Pere Hernández, president de la Federació Catalana de Pàdel; i Alfredo Vega, regidor d’esports de l’Ajuntament de Terrassa.

Distincions i premis

El club egarenc també va aprofitar l’ocasió per repartir diverses distincions i premis pels resultats de les dues últimes temporades. Xavi Lleonart, jugador del RC Polo, va recollir l’escut d’or del CD Terrassa per la seva participació als passats Jocs Olímpics de Londres. Els escuts d’argents, van recaure en Alejandro Ayabarrena, actual director de l’escola del club; Jan Lara i Júlia Pons, i la placa del club va ser per Toni Bach, Pau Castañer, Antonia Farelo, Joan Folch i Lídia Martí.

El club terrassenc també va premiar amb la medalla d’or a Jan Lara, Oriol Salvador i Mar Molina; amb les d’argent, a Anna Colomer, Isabel López, Jan Colomer, Oriol Garrido i Jan Lara; i amb la de bronze, a David Ocaña. Santi Palet, una llegenda del club, també va rebre un gran homenatge, ja que aquesta temporada fa 25 anys que juga a l’entitat.

Les diferents categories del club també van rebre diplomes pels últims èxits aconseguits. L’Equip de hockey de Divisió d’Honor Masculí, per l’ascens de categoria;  l’equip de Segona Divisió, pel triomf Campionat de Catalunya de hockey, les dues darreres temporades;  l’equip Juvenil femení, per la medalla de bronze en el darrer Campionat d’Espanya;  l’equip de pàdel masculí A, per l’ascens a la 1º categoria de la Lliga Catalana; l’equip de pàdel femení A, per l’ascens a 4º categoria de la Lliga Catalana; l’equip de tennis absolut masculí, per la participació a la fase final del campionat d’Espanya, i l’equip de tennis absolut femení, per la seva participació a la fase final del Campionat d’Espanya,  van ser reconeguts amb un diploma.

Switch to mobile version