Autor Bàsquet
25 Novembre 2014 a 12:00

El Basquet Pia guanya el Badia a domicili (59-75)

Suma cinc victòries consecutives

Bàsquet Pia

Imatge d’arxiu d’un partit del Bàsquet Pia // Imatge cedida pel Bàsquet Pla

Nou Badia 59-Bàsquet Pia 76

El Bàsquet Pia de Sabadell està imparable. Aquest dissabte va guanyar el cinquè partit consecutiu a domicili, a la pista del Badia. Els homes de Jaume Prats van dominar l’enfrontament i sempre van anar per davant a l’electrònic, però no van poder trencar el partit fins al darrer quart. L’ampli marcador final (59-76), amb disset punts d’avantatge pels sabadellencs, no reflecteix la dificultat del duel, que va estar obert fins els darrers minuts.

El Pia va dominar els dos primers quarts del partit, però no va aconseguir traduir la seva superioritat en anotació. La lluita aferrissada del Badia, tancat al darrere i defensant sòlidament, no permetia als visitants escapar-se al marcador. El 17 a 20 del final dels primers deu minuts deixava l’enfrontament obert de cara al segon quart, en què es va tornar a repetir una dinàmica similar. Abans del descans, però, va aparèixer Albert Devesa per endossar tres triples seguits que van permetre al Pia ampliar distàncies i anar-se’n als vestuaris amb una avantatge de sis puts (35-41).

A la represa, els de Sabadell van sortir adormits i els locals es van endur un parcial de 13 a 7 que els va permetre empatar l’enfrontament. El Pia va salvar els mobles els darrers quatre minuts del tercer quart, gràcies al treball de Real i Altimira i a alguns errors puntuals en defensa del Badia. Aquest canvi de tendència va permetre al conjunt visitant remuntar el parcial del tercer quart i guanyar-lo per la mínima (15-16), ampliant una mica més l’avantatge global a l’electrònic (50-57).

Els set punts de marge no eren un còmput suficient com per assegurar-se la victòria encara amb un quart per disputar. Potser per això el Pia es va conjurar i va sortir els darrers deu minuts a mossegar. Tres jugades ofensives travades a la perfecció van situar els de Sabadell catorze punts per sobre dels locals a sis minuts del final, un marcador que trencava definitivament el partit. Amb la derrota assegurada, el Badia va abaixar els braços i el Pia ho va aprofitar per passejar-se a plaer i deixar el resultat en el definitiu 59 a 75.

Switch to mobile version