Autor Notícies
9 Novembre 2014 a 15:00

El barberenc Marc Albiac guanya el concurs Wildlife Photographer of the Year de la BBC

El jove va triomfar en la categoria d’11 a 14 anys

Marc Albiac

Moment de l’entrega del premi a la Millor Fotografia de la categoria d’11 a 14 anys // Imatge cedida del blogspot de Marc Albiac

Després de quatre anys participant en l’honorable premi Wildlife Photographer of the Year, el jove barberenc, Marc Abiac  va guanyar-lo en la categoria de millor fotografia d’11 a 14 anys. El dia 21 d’octubre es va celebrar la 50º edició del certamen, on es van lliurar els premis organitzats

Marc Albiac

El Museu d’Història Natural de Londres va ser l’escenari del lliurament de premis // Imatge cedida pel blogspot de Marc Albiac

per la prestigiosa ràdiotelevisió, BBC i el Museu d’Història Natural de Londres.

La seva fotografia, la qual ha anomenat Angle poise, mostra una Empussa Pennata, una mastis de pal sobre un fons blanc. En Marc ha explicat que la va captar en el jardí de la seva àvia mentre l’ajudava a podar el jardí. Com que no duia la càmera, va córrer a buscar-la a casa seva i amb suma cautela, va captar la instantània. És per la forma en com es disposa l’insecte, el color i la postura, que el van fer mereixedor del premi.

Amb motiu del cinquantè aniversari de la gala, l’acte va comptar amb el reconegut presentador de programes de naturalesa de la BBC, David Attenborough i l’innovador fotògraf, valorat per la seva tècnica referent per molts fotògrafs, Grans Lanting.

Switch to mobile version