Autor Cinema, teatre i televisió
14 Novembre 2014 a 18:00

Dos tontos todavía más tontos

Dos tontos muy tontos

Dos tontos muy tontos

Aquesta setmana s’estrena als cinemes la secuela, després de 20 anys, d’un dels films més divertits: Dos tontos todavía más tontos. També s’estrena un drama que va guanyar el premi al Festival de Sitges aquest any Orígenes. Basada en fets reals podrem veure Matar al mensajero. The skeleton twins és una comèdia sobre bessons. Thriller sobre narcotràfic amb Escobar: paraíso perdido. Un drama francès: Diplomacia. Un thriller policíac espanyol amb LA ignorància de la sangre. Un film danès basat en el còmic de mateix nom: Antboy. La segona part del film nadalenc: Niko 2: Hermano pequeño, problema grande. I un drama alemany Vivir sin parar

DOS TONTOS TODAVÍA MÁS TONTOS

COMÉDIA. Dirigida per: Peter Farrelly, Bobby Farrelly. Repartiment: Jim Carrey, Jeff Daniels, Kathleen Turner, Laurie Holden

Han passat ja vint anys des que Harry i Lloyd es coneguessin i formessin el divertit duo que ens va fer riure amb les seves absurdes ocurrències, però cap dels dos sembla haver madurat. Harry té una filla a la qual amb prou feines coneix, i necessitant un trasplantament de ronyó, intenta localitzar-la per demanar-li que li doni un dels seus.


ORÍGENES

DRAMA. Dirigida per: Mike Cahill. Repartiment: Michael Pitt, Brit Marling, Venida Evans, Cara Seymour

Ian Gray, un estudiant de biologia molecular especialitzat en l’evolució de l’ull humà, coneix a una misteriosa dona l’iris de la qual és multicolor. Anys després, la seva recerca el porta a fer un descobriment sorprenent, que podria canviar la forma en què percebem la nostra existència


MATAR AL MENSAJERO

DRAMA. Dirigida per: Michael Cuesta. Repartiment: Jeremy Renner, Mary Eisabeth Winstead, Ray Liotta, Andy Garcia, Paz Vega

Basada en la història real del periodista nord-americà Gary Webb, que va posar en evidència les connexions de la CIA amb el món de la droga, i va demostrar que els barris negres del país van ser inundats de crack mitjançant un narcotràfic destinat a proveir de diners i armes a la CIA 


THE SKELETON TWINS

COMÉDIA. Dirigida per: Craig Johnson. Repartiment: Kristen Wiig, Bill Hader, Ty Burrell, Luke Wilson, Jennifer Lafleur

Després d’eludir la mort el mateix dia, els distanciats bessons Milo i Maggie es reuneixen per trobar una explicació raonable del negatiu rumb de les seves vides 


ESCOBAR: PARAÍSO PERDIDO

THRILLER. Dirigida per: Andrea Di Stefano. Repartiment: Josh Hutcherson, Benicio del Toro, Brady Corbet, Claudia Traisac

Nick, un jove surfista, creu que tots els seus somnis s’han fet realitat quan va a Colòmbia a visitar al seu germà. En un ambient idíl·lic de llacunes blaves i blanques platges, Nick s’enamora cegament de la bella María. Tot sembla perfecte fins que Nick coneix a l’oncle de la jove, un tal Pablo Escobar. 


DIPLOMACIA

DRAMA. Dirigida per: Volker Schlöndorff. Repartiment: Niels Arestrup, André Dussollier, Robert Stadlober, Jean-Marc Roulot, Charlie Nelson, Paula Beer

El cònsol suec ha d’entrevistar-se a l’hotel Meurice amb Dietrich von Choltitz, el governador militar alemany de París, membre d’un llinatge de militars prussians molt disciplinats. La missió del cònsol consisteix a convèncer al general perquè no executi l’ordre d’activar els explosius que farien volar els principals monuments de la capital francesa: el Louvre, Nôtre-Dame, la Torre Eiffel, etc. Es tracta d’impedir que “cremi París”, com ha ordenat Hitler. 


LA IGNORANCIA DE LA SANGRE

THRILLER. Dirigida per: Manuel Gómez Pereira. Repartiment: Juan Diego Botto, Paz Vega, Alberto San Juan, Cuca Escribano

Narra la història de Javier Falcón, cap d’Homicidis de Sevilla, que ha de resoldre dos assumptes diferents en poc temps. D’una banda, les complexes conseqüències d’un cas d’espionatge en el qual està involucrat personalment: un vell amic seu es va infiltrar en un comando terrorista islàmic i ara el comando pretén reclutar al seu fill adolescent per a la causa. D’altra banda, Falcón s’enfronta al segrest d’un nen per l’alliberament del qual la màfia russa, a la qual està investigant, li exigeix que pagui un preu massa alt. 


VIVIR SIN PARAR

DRAMA. Dirigida per: Kilian Riedhof. Repartiment: Dieter Hallervorden, Tatja Seibt, Heike Makatsch, Mehdi Nebbou

Paul Averhoff va ser una llegenda com a corredor de marató. Fins i tot va guanyar la medalla d’or en els Jocs Olímpics de Melbourne en 1956. Però els dies de glòria han passat. Ara té més de 70 anys i viu amb la seva esposa Margot en un asil on per entretenir-se solament pot triar entre el cor o les classes de manualitats. I no aguanta més. Com a teràpia es calça les seves velles sabatilles i davant la sorpresa de companys i cuidadors comença a córrer diàriament pel parc de la residència disposat a preparar-se per a la marató de Berlín i repetir velles gestes. Amb la seva obstinació aconsegueix el suport incondicional de “gairebé” tots els seus veïns de residència. Però les circumstàncies pròpies de la seva edat li fan caure en una gran depressió. Haurà de buscar forces per recuperar la il·lusió, aconseguir el seu objectiu i complir la promesa que ha fet a Margot. 


ANTBOY, EL PEQUEÑO GRAN HÉROE

FANTÀSTIC. Dirigida per: Ask Hasselbalch. Repartiment: Oscar Dietz, Nicolas Bro, Samuel Ting Graf.

Un tímid nen de dotze anys es converteix en un superheroi després de ser picat per una formiga molt especial


NIKO 2. HERMANO PEQUEÑO, PROBLEMA GRANDE

ANIMACIÓ. Dirigida per: Kari Juusonen.

Mentre el seu pare està sempre lluny viatjant a través del cel en la brigada de Santa Claus, el petit ren Niko vol que els seus pares es trobin i finalment siguin una família unida. Però la seva mare té una sorpresa: ha conegut a Lenni, un ren que té un fill anomenat Jonni. Així, el somni d’unir als seus pares es desintegra. Un dia Jonni és segrestat pel llop Blado. Acompanyat pel seu fidel amic, l’esquirol volador Julius, s’embarcaran en una aventura a la recerca de Jonni, alhora que accepta que té una nova família

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version