Autor Societat
15 Novembre 2014 a 16:45

Creu Roja va celebrar l’acte anual de reconeixement de socis, voluntaris i empreses

El Club de la feina ajuda a 200 usuaris a buscar un lloc de treball

Foto de família dels socis de la Creu Roja guardonats a l'acte anual de reconeixement

Foto de família dels socis de la Creu Roja guardonats a l’acte anual de reconeixement // Imatge cedida per la Creu Roja Sabadell

El passat dimarts 11 de novembre, Creu Roja Sabadell va organitzar el tradicional acte anual de reconeixement de la tasca i col·laboració desinteressada dels socis, voluntaris i empreses. L’acte d’enguany a més, va tenir una vessant més emotiva degut a la celebració dels 75 anys de Carlos Montesinos com a soci de l’assemblea local, que va rebre, com la resta de guardonats, una medalla de la constància i un diploma.

Els altres socis premiats van ser Josep Antonell que porta 50 anys a l’entitat, i Francisca Rigola i Jordi Teruel que en porten 25 cadascun. Al mateix temps, també es va fer un esment per a quatre associats que han passat la col·laboració de pares a fills, i que per tant acumulen entre 78 i 89 anys de pertinença a l’assemblea. Aquest és el cas de Rosa Parera, Montserrat Subirana, Antonia Sorribas i Pere Fonolleda.

Pel què fa als voluntaris, es va premiar els 25 anys de col·laboració de Sergi Humbert, i els 10 anys de Josep Grau, Rafaela Lara, Isa Martínez i Soraya Manzanedo. Tal com és tradició, també es va guardonar un treball concret dels desenvolupats per Creu Roja Sabadell durant l’any. En l’edició d’enguany es va escollir la feina realitzada pel grup de 98 voluntaris que van participar en el dispositiu de la Festa Major de Sabadell 2014.

En relació a les empreses, es va reconèixer la col·laboració de les 12 empreses i entitats que han ajudat a l’assemblea, de manera totalment desinteressada, a poder desenvolupar els programes d’atenció i assistència.

L’acte va concloure amb un vídeo sobre totes les activitats i programes que es realitzen a Creu Roja Sabadell.

 

El Club de la feina

El "Club de la feina" de Creu Roja Sabadell

El “Club de la feina” de Creu Roja Sabadell // Imatge cedida per Creu Roja Sabadell

En aquest 2014, Creu Roja Sabadell, ha augmentat el número d’usuaris del “Club de la feina”, un servei que ajuda a buscar feina a persones desocupades a través d’internet. Fins a aquest mes de novembre, un total de 200 usuaris han utilitzat el servei, una xifra que supera el total d’usuaris registrats durant tot el 2013.

El “Club de la feina” funciona els dilluns, dimarts i dimecres de les 10.00h a les 13.00h, un temps en el qual els usuaris es connecten a internet per buscar ofertes de treball. Si les persones que acudeixen al “Club de la feina” no tenen coneixements informàtics, tenen la possibilitat de realitzar un taller d’alfabetització en aquest camp, a més de diversos tallers per millorar les seves competències personals que l’ajudin en el procés de recerca d’una feina.

Un dels principals trets diferencials del “Club de la feina” és el seguiment i assessorament que realitzen els tècnics de l’assemblea i voluntaris. La intenció de Creu Roja Sabadell és potenciar aquest servei en els propers mesos per tal de fomentar que persones de determinats col·lectius busquin i trobin un lloc de treball a través d’aquesta eina.

Switch to mobile version