Autor Societat
13 Novembre 2014 a 16:00

“Converteix-te en un Youtuber!” el nou taller “Mini Innova”

A l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Un dels tallers familiars programats a l'Espai Cultura de Sabadell

Un dels tallers familiars programats a l’Espai Cultura de Sabadell // Imatge cedida per l’Espai Cultura de Sabadell

Aquest divendres 14 de novembre, dins el cicle “Mini Innova” dissenyat per acostar les noves tecnologies als més petits tot desenvolupant la seva creativitat, es celebrarà el taller “Converteix-te en un Youtuber!”.

Amb aquest taller es pretén que els joves valorin la comunicació a través de les eines 2.0 i de les xarxes socials, potenciant la seva capacitat creativa a través d’unes eines que els són molt accessibles i atractives.

D’aquesta manera, els nois i noies hauran de crear una història a partir de vídeos amb llicència lliure de Youtube, o bé fets per ells mateixos amb els seus dispositius mòbils, i aprendran a fer un guió i editar-lo. El que es pretén obtenir com a resultat és una remescla amb vídeos, música i transicions que expliqui una història inventada, una situació real, o qualsevol altre tema  que se’ls acudeixi als participants.

El taller, dirigit a nens i nenes d’entre 10 i 14 anys tindrà lloc a  l’Espai Cultura de les 17.30h a les 19.30h. L’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 però, no és el primer taller de “Mini Innova” que acull a les seves instal·lacions, sinó que proposa una quantitat variada i atractiva de tallers per crear i aprendre en grup, o bé per celebrar un aniversari lúdic i alternatiu.

Entre aquestes activitats hi ha el “Taller de Lego WeDo” basat en la construcció d’objectes amb moviment a partir d’un set de peces de Lego de robòtica; els “Contes robotitzats”, un taller on es combinen els coneixements d’electrònica elemental per construir un robot amb leds, amb la capacitat imaginativa dels infants de crear històries; els “Robots en 2D” que presenten una nova forma de crear robots i circuits electrònics a partir d’un robot dibuixat al que se li van afegeixen els components electrònics bàsics; o les “Màquines en moviment”, un taller per aprendre a construir robots amb material electrònic trencat i obsolet.

Per assistir a aquests tallers cal inscriure’s prèviament a través del web de l’Espai Cultura de Sabadell, per correu electrònic a l’adreça espaicultura@fundaciosabadell.cat, o bé a través del seu telèfon d’atenció al públic, 937286650.

Switch to mobile version