Autor Política
22 Novembre 2014 a 16:30

Ciutadans de Sabadell critica la proposta de pressupostos municipals

“Són una oportunitat perduda per ajudar els aturats”

Ciutadans Sabadell // Imatge del blog de C's Sabadell

Ciutadans Sabadell // Imatge del blog de C’s Sabadell

L’alcaldable de Ciutadans a Sabadell, Joan García, va criticar ahir la proposta que s’ha presentat per als pressupostos municipals de Sabadell, en les quals no s’observa cap tipus de bonificació en els principals tributs municipals. «Aquest esborrany de pressupostos són una nova oportunitat perduda per ajudar els aturats, permetent-los bonificar o aplaçar part del pagament de la contribució urbana i de l’impost de circulació».

Joan García, al mateix temps, va assenyalar que, així com existeixen bonificacions en l’Impost de Béns Immobles per al col·lectiu de famílies nombroses, no s’ha previst cap tipus d’ajuda per als aturats, i demana al govern municipal que sigui just, permetent que els aturats puguin aplaçar una part del pagament de l’IBI i l’IVTM fins que tornin a trobar una feina.

Switch to mobile version