Autor Política
27 Novembre 2014 a 17:00

Castellar del Vallès triplica els ajuts en subministraments

L’Ajuntament busca evitar talls a les famílies castellarenques

Bombeta // Imatge del web de l'Ajuntament de Castellar

Bombeta // Imatge del web de l’Ajuntament de Castellar

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha triplicat en dos anys l’import dels ajuts d’emergència social en concepte de subministraments per tal d’evitar talls a les famílies residents a la ciutat. Enguany, la regidoria de Benestar Social ha destinat 21.000 euros al pagament de rebuts d’electrictat, aigua i gas a famílies que pateixen dificultats econòmiques. El 2012, l’import va ser de 6.300 euros.

Durant els primers deu mesos de l’any s’han atorgat un total de 159 ajuts al pagament de subministraments, 37 més respecte l’any 2013 i 102 més respecte al 2012. El 64% de l’import dels ajuts s’ha destinat a factures de companyies elèctriques, el 23% a factures de gas i el 13% restant, a factures d’aigua. Un total de 85 famílies castellarenques s’han vist beneficiades d’aquesta línia d’ajuts. A més, 3 famílies han sol·licitat la treva hivernal decretada per la Generalitat per tal d’evitar talls de subministrament de llum i de gas. La moratòria consisteix en l’ajornament del pagament de factures fins al mes d’abril i s’aplicarà a aquelles unitats familiars que acreditin no superar uns ingressos mensuals de 569,12 euros.

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha atorgat 361 ajuts d’emergència social durant el període 2011-2014. Això suposa una import total de 47.886 euros.

Switch to mobile version