Autor Cultura
28 Novembre 2014 a 16:00

“Cargols” de Momos Teatro arriba a l’Alternativa de Sabadell

Un espectacle sobre les segones oportunitats

“Cargols” de la companyia italo-catalana Momos Teatro

“Cargols” de la companyia italo-catalana Momos Teatro // Imatge del web de Momos Teatro

Des d’avui fins al diumenge 30 de novembre, es podrà veure al Teatre Alternativa de Sabadell la posada en escena de “Cargols”, el nou espectacle de la companyia italo-catalana Momos Teatro.

“Cargols” és una història sobre la lluita per les segones oportunitats a partir de la trobada accidental entre un indigent que viu al carrer des de fa molts anys, i d’un jove que hi acaba d’arribar.

La companyia Momos Teatro està integrada per Claudio Barni i Martí Verdú, ambdós actors formats segons la pedagogia teatral de Jacques Lecoq. La parella artística signa, dirigeix i interpreta aquest muntatge escènic basat en les persones i les experiències conegudes precisament al carrer.

“Cargols” és la primera obra de teatre de Momos Teatro des de la seva fundació al gener de l’any 2011. Barni Verdú trepitgen per primera vegada els escenaris de Sabadell després de visitar els públics de Barcelona, Madrid, Pamplona, Ciudad Real i Granollers entre d’altres.

L’Alternativa Teatre de Sabadell acollirà l’obra de Momos Teatre avui i dissabte 29 de novembre a les 22.00h, i diumenge 30 de novembre a les 19.00h.

Switch to mobile version