Autor Economia
5 Novembre 2014 a 11:00

CaixaBank rep el Segell d’Excel•lència Europea EFQM

Ha obtingut més de 600 punts pel seu model de gestió

Manuel López Cachero, president d´AENOR; Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank; Juan Antonio Alcaraz, director general de CaixaBank; i Juan Liquete, secretari general del CEG // Imatge cedida per CaixaBank

Manuel López Cachero, president d´AENOR; Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank; Juan Antonio Alcaraz, director general de CaixaBank; i Juan Liquete, secretari general del CEG // Imatge cedida per CaixaBank

CaixaBank ha obtingut el Segell d’Excel·lència Europea EFQM després de superar un rigorós procés d’avaluació externa per part d’AENOR i el Club d’Excel·lència en Gestió (CEG). L’entitat financera catalana ha assolit una puntuació de 600-650 punts, superant el nivell de 500+ que va obtenir fa dos anys en la mateixa prova.

Durant el procés d’avaluació, AENOR va visitar els serveis centrals de CaixaBank, les seves oficines, centres d’empresa i de banca privada de diverses ciutats d’arreu de l’Estat espanyol. Han estat avaluats més de 300 professionals. AENOR destaca la bona implantació i comunicació del Pla Estratègic EFQM, referent a Europa, per part de l’entitat, així com la innovació i el lideratge tecnològic, l’elevat control de la gestió de la informació o, entre d’altres aspectes, la seva metodologia en la gestió de processos.

Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank, va ser l’encarregat de rebre el reconeixement d’excel·lència europea per part de Manuel Cachero, president d’AENOR i Juan Liquete, secretari general del Club d’Excel·lència en Gestió.

Durant el lliurament, Gortázar va qualificar l’obtenció del Segell, un dels reptes que s’havien proposat assolir aquest any, com un fet “de gran rellevància per a l’entitat”. La certificació “demostra el nostre compromís per la recerca constant de l’excel·lència en la gestió de qualitat i en el servei als clients, cosa que ens permet millorar i perfeccionar el nostre model d’èxit”, afegia.

Per la seva banda, Cachero va donar l’enhorabona a l’empresa financera catalana. En primer lloc, va destacar que CaixaBank té la qualitat com a element clau en el seu pla estratègic i, seguidament, va afegir: “que l’entitat hagi aconseguit millorar la puntuació en gairebé la totalitat de criteris en la renovació del Segell d’Excel·lència Europea, posicionant-se per damunt dels 600 punts és un fet coherent amb aquell objectiu”.

Per últim, el secretari general del CEG, va apuntar que la renovació d’aquesta reconeixement per part de CaixaBank amb uns resultats tan bons posiciona l’entitat “al més alt nivell tant nacional com internacional, destacant especialment per la seva gestió de la Responsabilitat Social Corporativa”.

Switch to mobile version