Autor Societat
11 Novembre 2014 a 15:30

Barberà s’uneix a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Activitats els dies 25, 26 i 29 de novembre

Ajuntament de Barberà del Vallès

Ajuntament de Barberà del Vallès

Entre el 22 i el 30 de novembre, Barberà del Vallès s’unirà a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, una iniciativa que neix fa 3 anys en suport al Programa Life+ de la Comissió Europea de la UE, i que, entre d’altres, té els objectius de sensibilitzar la població sobre l’excés de residus, conscienciar per tenir una producció i consum millors, i més eficients; impulsar l’allargament de vida dels productes, i també millorar els hàbits quotidians, per tal d’evitar el llançament de residus.

L’Ajuntament de Barberà ha programat un cicle d’activitats, que tindran lloc al Mercat Municipal Onze de Setembre, per tal de difondre els conceptes de prevenció, reutilització i compra verda entre la ciutadania. El dia 25, de 10h a 14h, s’instal·larà un estand contra el malbaratament alimentari; el dia 26, un per a la prevenció de residus, i el dia 29 es farà el taller El menjar s’ha d’aprofitar, un taller de cuina creativa contra el malbaratament alimentari. El taller es farà de 10h a 12.30h, i cal inscriure-s’hi prèviament – es pot fer fins al proper 27 de novembre – a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania situada al passeig Doctor Moragas.

A més, la ciutadania podrà adreçar-se a la Deixalleria Municipal de Barberà, per tal de passar a buscar compost per a les plantes gratuïtament, i conèixer el Punt d’Intercanvi de Llibres.

Switch to mobile version