Autor Economia
25 Novembre 2014 a 12:30

Banc Sabadell obre la tercera ronda de selecció de startups tecnològiques

L’entitat invertirà 100.000 euros en cadascuna

Seleccionats de la 1a edició BStratup 10 amb Yolanda Pérez i Dídac Lee

Seleccionats de la 1a edició BStratup 10 amb Yolanda Pérez i Dídac Lee // Imatge del web de Banc Sabadell

Banc Sabadell va obrir ahir la tercera convocatòria de selecció del programa d’alt rendiment empresarial Bstartup10. L’entitat invertirà 100.000 euros a cadascuna d’aquestes empreses, amb el principal objectiu de potenciar que s’estableixin al mercat i que puguin accedir a noves rondes d’inversió. Amb aquestes tercera edició, ja són catorze les startups que s’han beneficiat del programa des de que es va posar en marxa fa un any.  El termini de presentació de projectes acaba el proper 21 de desembre.

Amb aquesta convocatòria, s’han incorporat cinc startups més que, amb el suport de Banc Sabadell, han vist créixer el seu potencial de negoci, han trobat nous inversors i han iniciat el seu procés d’internacionalització. Les cinc empreses han sigut seleccionades pel comitè d’inversió de BStartup, format per tres alts directius del banc i dos experts externs, d’entre deu projectes seleccionats prèviament per la comissió tècnica del programa. La comissió tècnica, que està formada per especialistes de BStartup, BS Capital, la Direcció d’Innovació i Transformació Digital del banc i Inspirit, ha valorat factors com la innovació i l’ambició dels projectes, la solvència dels seus equips humans, l’escalabilitat de les vendes, l’oportunitat i la dimensió del mercat, la validació d’aquest mercat, les fites aconseguides i les opcions de despertar interès en altres inversors a mitjà termini. També s’ha tingut en compte l’impacte positiu que pugui tenir per l’empresa participar en el programa per triar-la com a finalista.

BStartup 10 es coordina des de la direcció de negoci BStartup, per mitjà de la qual Banc Sabadell posa a disposició dels emprenedors tecnològics una sèrie de productes i serveis adaptats específicament per a les seves necessitats, juntament amb una xarxa de 71 oficines BStartup, que són oficines especialitzades encarregades de difondre la nova convocatòria entre els seus clients target.

Aquestes són algunes de les fites de les empreses que s’han beneficiat del programa:

– Redpoints va tancar la setmana passada una segona d’inversió de 660.000 euros.

– Enigmedia ha rebut el prestigiós premi Cambridge Wireless a Londres i ha consolidat la seva presència als Estats Units.

– Worldcoo va tancar una ronda d’inversió de 230.000 euros i ha inclòs entre els seus clients alguns dels e-commerce referents com ara Reedcoon, Mequedouno, Letsbonus i Promofarma.

– Testamenta ha adquirit Rememori, el portal referent d’esqueles en línia i ha tancat acords amb nou de les principals asseguradores nacionals.

Switch to mobile version