Autor Economia
3 Novembre 2014 a 09:00

Avui un miler d’empresaris celebraran la 20a Nit de l’Empresari

Reconeixement al Progrés Empresarial

Jurat de la 20a edició de la Nit de l'Empresari

Jurat de la 20a edició de la Nit de l’Empresari // Imatge cedida per la Patronal Cecot

Avui dilluns 3 de novembre a les 19.00h, la patronal Cecot organitza la 20a edició del sopar Nit de l’Empresari on ja han confirmat l’assistència prop d’un miler de persones. Un sopar que, de mica en mica, s’ha anat consolidant com un dels sopars de referencia en l’àmbit empresarial.

Per primera vegada, el sopar es realitzarà fora del Vallès, concretament al Palau de Congressos de Catalunya, per reivindicar la importància empresarial i el pes econòmic d’aquesta comarca en el PIB català.

Enguany, l’acte serà presidit pel President de la Generalitat, Artur Mas, i entre les principals autoritats confirmades cal destacar la presència de l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila; la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, així com també els alcaldes, alcaldesses i representants municipals de Terrassa, Mataró, Sant Cugat del Vallès, Rubí, Cerdanyola, Castellbisbal, Matadepera, Cardedeu, Polinyà, Sant Llorenç Savall, Santmenat, Ullastrell i Viladecavalls.

Com cada any, les empreses i entitats guardonades recolliran el seu premi de mans del president de la Generalitat de Catalunya, així com també dels presidents de les entitats promotores dels diversos guardons. Aquest any, els guardons són per:

 • Empresa més internacional – FLUIDRA (Sabadell)
 • Comerç més dinàmic (patrocinat per Nationale Suisse) – TOUS (Manresa)
 • Valor d’emprendre – nova creació – XPRESA GEOPHYSICS, SL (Terrassa)
 • Valor d’emprendre – reempresa – ELS NOU RALS, SCCL (Viladecans)
 • Reconeixement a la Innovació – INTELLIGENT PHARMA, SL (Barcelona)
 • Millor jove iniciativa empresarial (promogut pel CCJE) – GAMA PROFIT, SL (Terrassa)
 • Entitat integradora (promogut per la Fundació Institut Industrial i Comercial) – GRUPO SIFU (Barcelona)
 • Premi BBVA a la creació de valor social “Yo soy empleo” – empreses petites – TICK TRANSLATIONS (Girona)
 • Premi BBVA a la creació de valor social “Yo soy empleo” – empreses mitjanes –  FONTGAS (Terrassa)
 • Premi BBVA a la creació de valor social “Yo soy empleo” – empreses grans –GFT IT CONSULTING, SLU (Sant Cugat del Vallès)
 • Premi Egarsat SP al lloc de treball més segur i saludable 2014 – JOVI, SA (Rubí)
 • Gremi/Associació – PATROSIL-ACEVIP (Terrassa)
 • Millors pràctiques administració pública – FUNDACIÓ MOBILE WORLD CAPITAL (Barcelona)
 • Personalitat – VÍCTOR GRIFOLS ROURA, President i conseller delegat de Grifols(Barcelona)

 Al sopar també hi assistiran nombrosos representants empresarials com els presidents i gerents de Confebask, FOEG, Consejo Intertextil Español, TexforCIESC, AMEC, FAGEM, FECIC, Associació empresarial Sant Cugat, Castellbisbal Empresarial, Unió Empresarial de l’Anoia, Unió Empresarial del Penedès, Unió Patronal Metal·lúrgica, UPM Baix Llobregat, representants de les Cambres de Comerç i d’Indústria catalanes i dels col·legis professionals catalans, entre altres entitats.

També comptarà amb la participació del presidents i directors d’empreses i entitats de referència en el seu sector com ara Ramon Salabert, conseller delegat de Telefónica; Xavier Queralt, director territorial de BBVA Catalunya; Ramon Pastor, vicepresident i director general impressió en gran format d’HP; Enric Crous, director general de DAMM; Joan Garcia Planas, president d’Egarsat SP; Isabel Buesa, directora general d’ENDESA a Catalunya; Carlos Romaní, gerent de relacions institucionals de SEAT; Ernest Pérez Mas de Parlem Telecom; Albert Martínez, director d’Agbar a Catalunya; Fernando Echegaray, director de la Xarxa d’Aeroports d’AENA i Sònia Corrochano, directora de l’Aeroport de Barcelona; Jordi Cornet, delegat especial del Consorci de la Zona Franca; Agustín Cordon, gerent de Fira de Barcelona; Antoni Serra, president de l’Institut Ignasi Villalonga.

Els rectors de les universitats de Barcelona, Autònoma de Barcelona, de Vic i els directors d’escoles de negoci com ESADE, Euncet, IESE, també han confirmat la seva assistència, així com polítics com ara els diputats Jordi Turull, Antoni Picó (CIU), Rocío Martínez Sampere i Alicia Romero (PSC), i Josep Enric Millo (PP) entre molts altres.

La Cecot també farà un reconeixement especial a les empreses associades i entitats vinculades amb més de 100 anys d’activitat, com cada any. En aquesta 20a edició, l’empresa que obtindrà aquest reconeixement públic serà VYC Industrial, SA., una empresa fundada a Terrassa l’any 1914. Es dedica a la fabricació i comercialització de vàlvules industrials i calderes de vapor, d’aigua calenta, sobreescalfada i oli tèrmic. VYC Industrial, SA., també es dedica a l’assessorament legal en aquestes matèries i és experta en instal·lacions de condicionament d’aire industrial. Amb una marcada vocació exportadora, el 80% de la seva producció de vàlvules es distribueix a 83 països.

Pel què fa a l’entitat que està celebrant el seu centenari és el Gremi de la Construcció del Vallès. L’any 1914, Pablo Sabanés, i un grup de professionals del sector, van crear el “Gremio de Maestros Albañiles”, i des de l’aleshores han passat 17 presidents i l’entitat ha evolucionat fins a arribar a ser el Gremi de la Construcció del Vallès.

Si desitgen assistir al sopar Nit de l’Empresari, recordem que s’han d’acreditar mitjançant aquest formulari.

Switch to mobile version