Autor Societat
26 Novembre 2014 a 16:00

Arriba el Nadal a Castellar amb l’encesa de llums

Aquest any s’instal·larà un arbre de sis metres a la plaça del Mercat

llums nadal castellar

Les llums de Nadal il·luminaran Castellar a partir de divendres // Imatge cedida per l’Ajuntament de Castellar del Vallès

D’aquí dos dies, el proper divendres a partir de les 20 hores comença el Nadal a Castellar amb el tradicional acte de l’encesa de llums titulat “El comerç il·lumina Castellar” que tindrà lloc a la plaça del Mercat. Aquest moment comptarà amb les actuacions de la Coral de Sant Esteve i el Grup de Gospel Torre Balada, a les 20 hores i a les 20.45 hores, respectivament.

La il·luminació nadalenca es mantindrà fins el proper 6 de gener, des de la posta de sol i fins a les 12 de la nit, excepte els dies 25 i 31 e desembre, que es mantindrà encesa fins a les 3 de la matinada.

Aquesta és una iniciativa portada a terme conjuntament per l’Ajuntament i l’associació Comerç Castellar, que permetrà que hi hagin 59 punts de il·luminació nadalenca a tota la localitat (53 per l’Ajuntament i 6 més per l’associació de comerciants) situats en els eixos principals. També se’n posaran a les façanes dels jutjats i del Palau Tolrà i a les entrades de les urbanitzacions i de Sant Feliu del Racó.

Per primer cop s’instal·larà un arbre de 6 metres d’alçada a la part central del plaça del Mercat que estarà decorat per multitud de llums de color i bosses que aniran el logotip de l’entitat i la marca Estima Castellar i que s’activarà a partir de les 20.30 hores.

Amb el lema A Castellar tenim de tot, aquest Nadal compra a la vila, es seguirà fent promoció del comerç com ja es va fer l’any passat. Per fer visible aquesta promoció es col·locaran 150 banderoles als principals eixos comercials i també es posarà un arbre nadalenc a la façana de tots els establiments associats a Comerç Castellar.

Finalment, el mateix dia 28 també podrem veure de 17 a 20 hores, una iniciativa solidària a la plaça del Mercat organitzada per l’Ajuntament a través de Castellar Jove, i Fasol, amb la col·laboració de Taulacció i Creu Roja. Serà un acte per fer una recollida solidària de joguines no bèl·liques i sense embolicar (jocs de taula o joguines noves) sota el títol “Arbre de Nadal Cooperatiu”. Durant aquest acte l’ONG ASEDA Gàmbia al col·legi Canarias Lamin organitzarà una activitat per decorar boles de Nadal que tindran un preu d’un euro cadascuna. Els que no pugui anar aquell dia tindran l’oportunitat de fer-ho els dies 12 de desembre a la mateixa hora i el 13 de desembre de 10 a 13 hores.

Switch to mobile version