Autor Futbol
25 Novembre 2014 a 10:45

Àlex Garcia agafa les regnes del Sabadell

El tècnic signa pel que resta de temporada

Alex Garcia

El nou entrenador del Sabadell, al centre, a la gespa de la Nova Creu Alta // Imatge cedida pel CE Sabadell

El CE Sabadell va presentar ahir al que és el nou entrenador del primer equip arlequinat, el barceloní Àlex Garcia. Un tècnic amb passat fonamentalment blaugrana, doncs va ser entrenador d’alguns equips de base i va col·laborar en la secretaria tècnica amb Txiki Bergiristain i Pep Guardiola. Posteriorment va ser el Cap de Departament d’Scouting durant els anys de Tito Vilanova i Gerardo Tata Martino en una segona etapa al Barça. Entre mig va agafar les regnes del Dinamo de Tbilisi de Geòrgia, amb el qual va aconseguir arribar a l’última ronda de la fase prèvia de la UEFA Champions League. No va aconseguir finalment la classificació per la fase final de la competició ja que va ser eliminat per l’AEK d’Atenes.

Tant el vicepresident, Ignasi Lúquez, com el director esportiu, Jose Antonio Gordillo, van mostrar-se convençuts de que l’elecció ha estat la millor: “Encaixa amb la filosofia del club”, van comentar ambdós. Per la seva part, el nou tècnic va dir que a curt termini “el més important és ser molt competitius” i que “interessa trobar un equilibri”. També va assenyalar que, en la situació actual, l’equip ha de millorar defensivament.

Sobre la proposta de joc no s’esperen moltes novetats. Garcia es va referir a que en la seva etapa al Barça “primava el futbol ofensiu” i que al Sabadell no ho perdrà. L’entrenador, però, té un altre objectiu: “Encaixar el menor número possible de gols”.

El comiat de Miquel Olmo

Enmig de la presentació d’Àlex Garcia l’entrenador reemplaçat, Miquel Olmo, es va acomiadar del club a través de Facebook i Twitter. L’egarenc va agraïr a l’afició el suport rebut, al club cada minut viscut com a entrenador i als jugadors i l’staff tècnic la implicació. Alhora va dir que passava a ser un més, un altre aficionat que patirà juntament amb tota la massa social i va encoratjar a la parròquia arlequinada a no defallir mai.

Switch to mobile version