Autor Cultura
25 Novembre 2014 a 15:30

Agenda sardanística del mes de desembre a Sabadell

Ballades i concert de Sant Esteve

La Cobla Jovenívola de Sabadell. Imatge del web de la Cobla Jovenívola

La Cobla Jovenívola de Sabadell // Imatge del web de la Cobla Jovenívola

L’ACF Sabadell Sardanista programa quatre actes per al mes de desembre. En primer lloc, el dia 8, a les 13.15h, hi haurà mitja ballada de sardanes amb la Cobla Sabadell, a la Via Massagué, davant de la Puríssima.
El diumenge 14, a les 11.30h, serà la Jovenívola de Sabadell, la que acompanyarà la ballada de sardanes a la plaça del Dr. Robert. I el dissabte 20, en horari de tarda, a les 19h, i a la plaça de Sant Roc, serà el torn de la Cobla Contemporània per a les activitats de Mans Unides i ballada de sardanes.
Per cloure els actes del mes, el diumenge 21 a les 18h, se celebrarà el tradicional Concert de Sant Esteve, que comptarà amb la Cobla Jovenívola de Sabadell i el pianista Carles Sánchez i Calonge. En el programa hi figuren la “Rapsòdia sobre temes de la Patum” d’Albert Guinovart, el compositor del musical “Mar i Cel”, i la “Rapsòdia per a piano i cobla” de Manuel Oltra. Així mateix, es podrà escoltar una peça per a piano del compositor sabadellenc Agustí Borgunyó, resident durant molts anys als Estats Units. L’acte, organitzat per Sabadell Sardanista i l’Ajuntament de Sabadell tindrà lloc al Teatre Principal i les entrades són de 15€ per als socis i 20€ per als no socis.

Switch to mobile version