Autor Esports
13 Novembre 2014 a 17:30

Activitats del Consell Esportiu de Sabadell aquest cap de setmana

Comença el circuit comarcal de cros

Imatge cedida pel Consell Esportiu de Sabadell

Imatge cedida pel Consell Esportiu de Sabadell

Al llarg del cap de setmana, tindran lloc diverses activitats organitzades pel Consell Esportiu de Sabadell, en diverses categories de diversos esports.

En primer lloc, es disputarà la tercera jornada de les lligues de bàsquet, handbol, futbol 7, futbol sala i voleibol, en les categories des de benjamí fins a juvenil.

Per la seva banda, es donarà el tret de sortida a la lliga de futbol sala en la categoria prebenjamí. La setmana passada ja van anunciar que, com és habitual des de fa 2 cursos, els dissabtes on no hi ha trobada poliesportiva es disputa aquesta lliga prebenjamí, per a totes aquelles escoles que hi vulguin participat, amb un reglament adaptat a la seva categoria.

Una altra competició que comença és la de tennis taula, una activitat que es continua fent amb els Falcons a la seva seu de la Creu Alta. Comença el campionat per equips, i hi haurà dos grups de categoria benjamí i aleví, i un altre amb les categories més grans.

L’activitat destacada és l’inici del circuit comarcal de cros, que se celebrarà durant 4 jornades, i aquesta primera tocarà al bosc de la Salut, comptant amb la participació de la JAS com del Club Atlètic Castellar. Les següents cintes seran al Parc Centra, el Cros de Castellar i al Parc de Catalunya, on tindrà lloc la darrera prova, al gener, coincidint amb Sant Sebastià.

Switch to mobile version