Autor Handbol
6 Octubre 2014 a 16:00

Una derrota i un empat per als sèniors masculí i femení de l’OAR Gràcia de Sabadell

Els nois desaprofiten, les noies pateixen

Imatge del partit davant l'UE Sarrià // Imatge de +Google de l'OAR Gràcia de Sabadell

Imatge del partit davant l’UE Sarrià // Imatge de +Google de l’OAR Gràcia de Sabadell

Els primers equips masculí i femení de l’OAR Gràcia de Sabadell no van aconseguir els millors resultats aquest cap de setmana.

UE Sarrià 30 – 26 OAR Gràcia

E. Sarrià.- Moret, Pararols, Xifra, Rovira (2), Suárez, Portulàs (1), Rodríguez (5), Palomeras, Lozano (7), Junquera (4), Guitart, Arnau (1), Mariscal (1), Fina (7), Viñolas y Torres (2).

OAR Gràcia.- Bonàs, Canet, Rocher (1), Conejero (2), Domínguez (4), Cazalla (2), Fenoy (2), Francès, Villòria (1), Gomis (3), Escudero (6), Sobrino (1), Acebrón (1), Escuert (1) y Abadal (2).

Parcials: 2-2, 4-4, 7-6, 8-7, 10-9 i 13-12; 16-15, 18-18, 20-22, 24-23, 26-24 i 30-26.

Els nois, per la seva banda, van perdre a domicili, davant l’UE Sarrià, deixant escapar l’oportunitat de sumar la seva primera victòria fora de casa, en desaprofitar un avantatge de tres gols i amb un final especialment improductiu. Si bé en la jornada anterior va mostrar una defensa molt sòlida i intensa, aquesta intensitat es va trobar a faltar per aturar els atacs del Sarrià.

En els primers minuts, ambdós equips anaven anotant i empatant-se, fins que l’OAR Gràcia va aconseguir establir una diferencia de 3 punts (20-23). Però és precisament en aquestes circumstàncies en què els locals es creixen, i així va ser, cosa que es va combinar amb uns minuts de flaquesa dels visitants, en què no van saber evitar exclusions i mantenir la possessió, i tampoc no van aprofitar les oportunitats. Així doncs, i amb un parcial de 10-3, els sabadellencs van quedar-se sense opcions davant de l’encara invicte Sarrià.

OAR Gràcia de Sabadell 22 – 22 Handbol Mislata 22

OAR Gràcia– Reina, Buxó, Redondo (2), Graell (1), Garriga, Torras, Mateo (2), Muñoz (1), Aulestia (1), Trassierra (4), Salvador (1), Ruiz, Martínez (2), Cotrina (2) y Domingo (6).

Mislata– León, Clara, San Isidro (5), Victoria (1), Goñi (6), Gómez, Navarro (1), Olmeda (1), Feliu, Mar, García, Sempere, Llorens (5), Santaisabel (3) y Braco.

Parcials: 1-0, 3-2, 5-4, 6-5, 11-5 i 12-8; 13-12, 14-14, 15-17, 18-19, 19-21 i 22-22.

Árbitres: Mora y Pedrera (Catalunya)

Per la seva part, les noies van aconseguir un empat, sofrint les exigències de la Divisió d’Honor Plata, com ja va passar en el seu debut a casa. En aquesta ocasió, i gràcies a un treball molt intens i molt d’esforç per part de les gracienques, van poder salvar aquelles situacions complicades davant el Mislata a la segona part. Fins i tot van tenir la victòria a les seves mans en la darrera posició, però les valencianes van evitar-ho gràcies a una bona defensa.

La igualtat entre l’OAR Gràcia i el Mislata es va observar des del principi, exceptuant un parcial de 5-0 de les gracienques en la primera part, que va col·locar les valencianes contra les cordes amb un 12-6. El Mislata, però, va reaccionar per tornar a posar-se en el partit, i es va arribar a la meitat del partit amb un 12-8.

En la represa, el Mislata va sortir amb més força, i va aconseguir la igualada (14-14) amb un parcial de 2-6 en uns minuts poc encertats de les sabadellenques. A partir d’aquí, tots dos conjunts anaven anotant i empatant-se, pràcticament sempre amb iniciativa de les visitants, però el Gràcia va ser capaç de solucionar els problemes amb èxit, aconseguint igualar el marcador a falta de només un minut. Una possessió per a cadascun dels equips, que no van saber aprofitar, arribant al final del partit amb el definitiu empat a 22.

Switch to mobile version