Autor Societat
31 Octubre 2014 a 16:00

Un nou servei netejarà les bases dels contenidors a Cerdanyola

Acompanyarà el camió de recollida

Neteja contenidors

Un operari neteja la base dels contenidors // Imatge cedida per l’Ajuntament de Cerdanyola

Un nou equip de neteja acompanya des d’aquesta setmana als camions de recollida d’escombraries a Cerdanyola del Vallès. Aquest servei, compost per dues persones, neteja les bases dels contenidors, una tasca que no poden fer els operaris que s’encarreguen de buidar els contenidors a l’interior del camió. L’objectiu és millorar la netedat d’un punt que els tècnics municipals ja havien apuntat com una deficiència que calia resoldre.

A partir d’ara, al costat de l’equip de recollida hi van dues persones equipades amb una escombradora amb perxa d’aigua a pressió i amb mitjans manuals. Elles s’encarreguen de netejar la base dels contenidors una vegada el servei de recollida els ha buidat. Tots dos equips es coordinen i fan el mateix recorregut a la vegada.

El procés es divideix en dues fases: una per netejar la zona manualment i una altra per eliminar els residus més difícils amb l’escombra d’aigua a pressió. Cada contenidor es neteja un cop cada 21 dies, però els tècnics municipals descarten que aquestes tasques de manteniment tinguin algun tipus d’afectació en el desenvolupament del servei habitual de recollida.

Switch to mobile version