Autor Cultura
6 Octubre 2014 a 12:45

Programació del Teatre Ateneu de Cerdanyola

Música i teatre per l’últim trimestre

"Losers" de Marta Buchaca // Imatge del web de Focus

“Losers” de Marta Buchaca // Imatge del web de Focus

La programació dels darrers tres mesos d’any del Teatre Ateneu de Cerdanyola s’enceta el proper divendres 10 d’octubre amb l’espectacle “Losers”. Durant aquest propers mesos es podran veure 17 espectacles, l’últim dels quals serà el Concert d’Any Nou de l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès el dia 4 de gener del 2015.

“Losers”, una comèdia romàntica amb text i direcció de Marta Buchaca, engegarà aquest darrer trimestre amb Alba Florejachs i Jordi Díaz dalt l’escenari. Aquests actors donaran vida al Manel i la Sandra, dues persones que gairebé arriben als 40, i que no han assolit cap objectiu dels que la societat suposa que haurien d’haver aconseguit.

El divendres 24 d’octubre arribarà al Teatre Ateneu l’espectacle “Llibert”, una barreja tragicòmica amb text de Gemma Brió i direcció de Norbert Martínez. La peça explica la història d’en Llibert, un nadó de 15 dies, o més ben dit, de la seva mare, que explica l’evolució des de la il·lusió de saber que ell i la seva parella estan esperant un fill, a la conclusió que el millor que pot passar-li al Llibert, és morir-se.

Alberto Sanjuan presentarà el divendres 14 de novembre “Autorretrato de un capitalista español”. Sanjuan representarà una peça de pensament, memòria i teatre a través de la qual ens despertarà del miratge de transició-alliberament-democràcia fins a desemmascarar al mag d’Oz, és a dir, la Comissió Trilateral, la traïció de l’esquerra, l’OTAN, i un llarg etcètera.

El divendres 21 de novembre arribarà a l’escenari del Teatre Ateneu el clàssic contemporani irlandès “Traduccions-Translations”. Una història impossible d’amor entre un geògraf britànic i una nativa irlandesa encetarà una reflexió sobre la identitat, la relació del paisatge amb la llengua, la dificultat de viure en harmonia, l’educació i el xoc entre el progrés que aporten uns colonitzadors i la possible anul·lació d’una cultura.

El dissabte 20 i el diumenge 21, hi haurà la cita anual amb el “Somni d’una nit. Els Pastorets” a càrrec del Grup Artístic Teatral.

Pel què fa a la música, Gerard Sesé celebrarà el seu 10è aniversari en aquest món amb el concert “Grans Crits” el dissabte 18 d’octubre. El cantant local repassarà en aquest número els seus temes més coneguts i presentarà cançons del seu nou treball, diferent al que ha fet fins ara i amb el que ha col·laborat amb artistes de la música catalana actual.

L’Agrupació Sardanista de Cerdanyola, el dissabte 29 de novembre, organitza un “Concert de Música per a Cobla” amb la música de la Cobla Jovenívola de Sabadell.

Els concerts els completaran les actuacions de l’Orquestra de Cambra de Cerdanyola (OCC) i l’Agrupació Musical de Cerdanyola (AMCV). Ambdues formacions faran doblet, d’una banda, l’OCC oferirà el “Concert de Tardor” el diumenge 19 d’octubre, i el “Concert de Cap d’Any” el diumenge 28 de desembre; i de l’altra, l’AMCV celebrarà el “Concert de Santa Cecília” el dissabte 22 de novembre, i el “Concert d’Any Nou” el diumenge 4 de gener.

Finalment, el Teatre Ateneu també acull propostes de teatre familiar. A la programació estable de Bambalina, se li afegeix “El Gegant del Pi”, un musical a càrrec de la Jove Orquestra de Cerdanyola, el dissabte 15 i el diumenge 16 de novembre; i “Bosc de la Música”, de la companyia Wonderful Kids, el dissabte 3 de gener.

Bambalina també oferirà quatre espectacles més entre octubre i desembre. “La companyia Sgratta” presentarà l’espectacle “Sol amb la Lluna”; la companyia Xip Xap, durà a l’escenari del Teatre Ateneu “La veritable història dels 3 porquets” el diumenge 23 de novembre; el divendres 14 de novembre, es podrà gaudir d’un Tastet d’Òpera titulat “Nyam”, a càrrec de la companyia Òpera Prima; i finalment, el dissabte 27 de desembre “Oh, La La!” permetrà presenciar un concert espectacle homenatge a la cantat de jazz Billie Holiday a càrrec de la companyia D’aquí i d’allà.

Per a més informació es pot consultar el Programa del Teatre Ateneu de Cerdanyola.

Switch to mobile version