Autor Política
7 Octubre 2014 a 13:30

Matadepera organitza un sopar-conferència sobre el 9N

A l’acte hi assistiran Lluís Llach, Salvador Cardús i Eva Piquer

Salvador Cardús, Lluís Llach i Eva Piquer // Imatge del web de l'Ajuntament de Matadepera

Salvador Cardús, Lluís Llach i Eva Piquer // Imatge del web de l’Ajuntament de Matadepera

Matadepera acollirà un sopar-conferència el proper divendres 10 d’octubre. La trobada, que començarà a les nou de la nit al Pavelló, comptarà amb la presència de Lluís Llach, Salvador Cardús i Eva Piquer. Magda Onarich, també convidada, no podrà assistir-hi finalment per motius de salut.

Durant l’acte es parlarà de les raons per les quals és necessari que continuï la mobilització de cara a la consulta del 9 de novembre, i es debatrà de com es vol que sigui el nou país i de perquè cal la unió per fer-ho possible.

Les entrades es podran comprar fins dijous i tindran un preu de 25 euros, que inclou fideuà, botifarra, pa, vi i postres. Es poden adquirir al Casal de Cultura dimarts i dijous de 19:30 a 21:30h. També es poden comprar durant l’horari comercial a la Sabateria Mic, a Cal Trapet, a la Llibreria Ipunt, a la Farmàcia Emilia Ballbè i a la Barberia Trasserra. Els beneficis del sopar aniran destinats a finançar la campanya “Ara és l’hora”. Les places són limitades.

El sopar-conferència està organitzat per la delegació local de l’Assemblea Nacional de Catalunya i la col·laboració de l’Ajuntament de Matadepera, CiU, ERC, SI i CUP

Switch to mobile version