Autor Hockey herba
9 Octubre 2014 a 14:00

Laura Pujade és nomenada millor jugadora d’hoquei als EUA

Aquesta distinció mostra el treball de la jugadora de Matadepera 

Pujade -a la porteria- durant un dels seus darrers partits //  Imatge del web de l'Ajuntament de Matadepera (Fotografia:  Randall Gee).

Pujade -a la porteria- durant un dels seus darrers partits // Imatge del web de l’Ajuntament de Matadepera (Fotografia: Randall Gee).

La jugadora d’hoquei herba de Matadepera Laura Pujade ha estat nomenada millor jugadora de la Lliga Nacional d’Hoquei Herba dels Estats Units (NORPAC) que es va disputar la setmana del 6 al 14 de setembre. Aquest premi recompensa el seu treball com a portera dels Pacific Tigers (EUA).

Pujade ja va ser jugadora del Matadepera 88 Hoquei entre 2004 i 2008, per després passar a l’Atlètic Terrassa Hockey Club, equip en el qual va estar fins al 2013. No és el primer cop que Pujade rep aquest premi; al 2012 ja va ser guardonada com a millor jugadora de l’Atlètic, coincidint amb la victòria del seu club al Campionat d’Espanya d’Hoquei Herba.

La jugadora també ha arribat a formar part de les seleccions d’Espanya i Catalunya durant els anys 2010 i 2011.

Switch to mobile version