Autor Triatló - Duatló
24 Octubre 2014 a 17:30

Laura Gómez, del Natació Sabadell, quarta als campionats del Mediterrani

És el millor resultat de la seva carrera

Laura Gómez

Laura Gómez (al centre), al tram final de la prova // Imatge cedida pel Club Natació Sabadell

Laura Gómez va aconseguir el quart lloc als campionats del Mediterrani de Triatló que es van celebrar el cap de setmana passat a la ciutat grega de Loutraki. Tot i quedar-se a les portes del podi, aquest resultat és un doble èxit per a l’atleta del Club Natació Sabadell: per una banda, va sumar prou punts per assolir la sisena plaça de la ETU European CUP, la competició continental, i per l’altra, va assegurar-se un bitllet per participar a les competicions internacionals que se celebraran el 2015.

La prova del cap de setmana passat era molt exigent: les corredores havien de fer 750 metres nedant, 20 quilòmetres amb bicicleta i 5 més corrent. La sabadellenca, que arrossegava problemes al diafragma per una contractura, arribava a la competició amb la intenció de quedar entre les vint primeres. Aquest resultat li permetia aconseguir prou punts per adjudicar-se una plaça als jocs internacionals de l’any que ve. El quart lloc, però, va ser un premi inesperat –el major èxit esportiu de la seva carrera- que la consolida entre l’elit de l’atletisme europeu.

Switch to mobile version