Autor Ensenyament
6 Octubre 2014 a 15:30

L’Agrupació Astronòmica de Sabadell presenta un nou curs de Cosmologia

Entre els continguts hi ha la Teoria de la Relativitat i el Big Bang

Agrupació Astronòmica de Sabadell // Imatge del web de l'Agrupació

Agrupació Astronòmica de Sabadell // Imatge del web de l’Agrupació

El director Albert Izard i i el professor Albert Morral inauguren un Curs de Cosmologia a l’Agrupació Astronòmica de Sabadell per comprendre l’evolució de les grans teories, observacions i paradigmes de l’univers que, al llarg del temps, s’han plantejat per entendre el seu funcionament, encara a dia d’avui sense resoldre.

El curs imparteix la cosmologia de forma entenedora i amb uns objectius clars, com ara el concepte de cosmologia amb els seus antecedents històrics i les principals cosmovisions, la Teoria de la Relativitat amb els seus principis bàsics per entendre el mecanisme de l’univers, la Teoria del Big Bang, per comprendre l’inici de tot cos celeste des de la seva expansió i l’evolució de les seves etapes (Big Bang, nucleosíntesi, recombinació, formació primers objectes, etc). Aquest punt contindrà una part pràctica per tal que els alumnes entenguin a fons el principi cosmològic. Per tant, també es  posarà a prova l’observació de diversos processos científics com l’expansió, l’abundància, els elements químics, la radiació de les microones, les grans estructures i la inflació. Finalment, l’últim objectiu del curs serà conèixer la cosmologia contemporània a través dels estudis més actualitzats i les simulacions en superordinadors.

El curs s’impartirà del 14 d’octubre a l’11 de novembre, cada dimarts de 20:00h a 22:00h, essent un curs de 10 hores en total. El cost del mateix varia segons si l’alumne és soci de l’Agrupació (70 euros) o si no ho és (100 euros). Per a més informació, els interessats poden enviar un correu electrònic a secretaria@astrosabadell.org o bé trucar al 93 725 53 73.

 

Switch to mobile version