Autor Societat
30 Octubre 2014 a 17:45

La PAHC no accepta el deute de 100.000 euros que el BBVA exigeix a dos dels seus membres

Continua determinada a assenyalar els responsables

Foto: Joan Murcia

La Pah Sabadell // Foto d’arxiu: Joan Murcia

 La PAHC de Sabadell ha volgut esclarir, ateses les informacions que han aparegut en alguns mitjans de comunicació – condicionades per la versió interessada del BBVA – respecte el cas de la Maria i l’Andrés, dos membres de la PAHC que fa una setmana que es manifesten amb tot el col·lectiu a la seu del banc situada a la plaça de la Creu Alta.

La plataforma confirma que la Maria i l’Andrés van rehipotecar el seu habitatge per utilitzar part dels diners per intentar obrir un bar musical, una informació que la PAHC de Sabadell coneix des del principi, i és per aquest motiu que mai han demanat que se’ls condoni el deute o la dació en pagament total. En aquest sentit la Plataforma recorda que estudia exhaustivament tots els casos abans d’emprendre accions contra qualsevol entitat.

Però la família va haver de destinar bona part de la rehipoteca a reformar l’habitatge, que ara es quedaria el banc, i per tant assumeix quedar-se amb una part del deute pendent, que, després d’haver revisat els números, la PAHC estima en uns 25.000 euros, però mai els injustos 100.000 euros que exigeix el BBVA, cosa que duria a la família a no poder ni tan sols viure amb dignitat. La PAHC de Sabadell, doncs, continua determinada a assenyalar els responsables, i en els propers dies estudien la possibilitat d’una escalada major, intentant fer inviable el dia a dia del BBVA a la resta de les oficines de l’entitat, fins que el banc no s’avingui a asseure’s amb la família i a trobar una solució raonable per totes les parts.

Switch to mobile version