Autor Entitats
9 Octubre 2014 a 12:00

La Cecot ajuda a les empreses a guanyar pes a les xarxes socials

L’estratègia comercial on-line es fonamenta en el SEM i el SEO

Edifici de la Cecot

Edifici de la Cecot // Imatge de la Cecot

Cada cop més, les empreses s’han de preocupar de gestionar eficaç i eficientment la seva identitat digital. Això ha fet que Cecot Formació organitzi un seminari sobre el SEO (posicionament web) per dotar d’eines i recursos a les persones que tenen aquesta responsabilitat dins l’empresa.

Per a Gemma Segura, formadora del seminari i experta en comunicació i màrqueting on-line, actualment és indispensable per les empreses estar a la xarxa i tenir visibilitat. Però s’ha de fer de forma idònia, ja que tot i que Internet i les xarxes socials ofereixen moltes eines, sense una estratègia adequada difícilment s’obtindran resultats beneficiosos. Una eina imprescindible en el màrqueting actual és la que permet optimitzar els motors de cerca al web, en SEM: publicitat de cercadors, que juntament amb el SEO: posicionament web, s’han de convertir en els dos pilars de tota estratègia comercial.

És habitual trobar empreses que no inverteixen diners dels seus pressupostos en màrqueting de SEO i SEM i això comporta que estiguin desaprofitant l’oportunitat d’aconseguir més i millor visibilitat a Internet. Segura explica que és indispensable que totes aquelles empreses que vulguin optimitzar el posicionament dels continguts i millorar la reputació de la seva empresa coneguin les principals estratègies de visibilitat en cercadors, així com l’ús de les xarxes socials. “En el món de les xarxes socials, on va creixent la importància de les estratègies de màrqueting on-line, està sorgint la necessitat de buscar alternatives al posicionament en buscadors”, afirma l’experta en comunicació.  És per això, doncs, que grans experts i bloguers especialitzats en SMO campanyes i publicitat efectiva, asseguren que aquest reemplaçarà el SEO en els pròxims anys.

La directora de Cecot Formació, Eulàlia Martínez, destaca la importància que tenen seminaris com aquest i els dos propers programats de SEM (23 d’octubre) i SMO (13 de novembre), perquè les empreses puguin adquirir eines que, a la llarga, els donaran una molt bona rendibilitat, especialment a les pimes i les microempreses, que rarament compten amb un departament de màrqueting propi.

Switch to mobile version