Autor Societat
25 Octubre 2014 a 13:00

Espadaler i St. Joan de Déu presenten el calendari solidari 2015

“Bombers amb causa”

Cobertura del calendari solidari "Bombers amb causa" // Imatge cedida per la Generalitat de Catalunya

Cobertura del calendari solidari “Bombers amb causa” // Imatge cedida per la Generalitat de Catalunya

El passat dimecres 22 d’octubre a la tarda es va presentar a la Sala d’Actes del Departament d’Interior, el calendari solidari 2015 “Bombers amb causa”, elaborat conjuntament pels Bombers de la Generalitat i l’Obra Social Sant Joan de Déu, que enguany té com a fil conductor el somriure.

El calendari solidari "Bombers amb causa" ha comptat amb col·laboració de Txarango a la fotografia del mes de setembre // Imatge cedida per la Generalitat de Catalunya

El calendari solidari “Bombers amb causa” ha comptat amb col·laboració de Txarango a la fotografia del mes de setembre // Imatge cedida per la Generalitat de Catalunya

L’acte va ser presidit pel conseller d’Interior Ramón Espadaler, i Oriol Bota, director de l’Obra Social Sant Joan de Déu. A l’acte també hi van ser presents Josep Martínez, secretari general d’interior; Ramon Parés, director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments; Albert Vilanova, subdirector general Operatiu dels Bombers de la Generalitat; Anna Martin, sotsdirectora general tècnica i Jordi Farré, director adjunt de Bombers d’Andorra. En representació de Sant Joan de Déu hi van assistir la investigadora Belen Pérez, així com famílies i nens que han participat al calendari d’enguany. Per part dels fotògrafs, Daniel Caminal va ser l’encarregat d’assistir-hi en representació. L’acte va ser amenitzat pels gegants de La Llacuna i les titelles de Rocamora.

El calendari solidari 2015 “Bombers amb causa” també compta amb el suport de l’Abacus i Natura, així com dels Bombers i el Govern d’Andorra. A més, en la seva quarta edició, hi ha col·laborat institucions i persones d’àmbits diversos com ara el grup musical Txarango, el Mag Lari, Pep Bou, els Pallapupas, en Dani Jiménez i el programa Dinàmiks de TV3, els gegants de La Llacuna, el teatre de titelles Rocamora o l’Ateneu Popular de Nou Barris, entre d’altres.

El calendari solidari "Bombers amb causa" també ha comptat amb col·laboració de Pep Bou a la fotografia del mes de juny // Imatge cedida per la Generalitat de Catalunya

El calendari solidari “Bombers amb causa” també ha comptat amb col·laboració de Pep Bou a la fotografia del mes de juny // Imatge cedida per la Generalitat de Catalunya

Aquesta iniciativa, nascuda de tres Bombers voluntaris de la Generalitat molt vinculats a l’Hospital de Sant Joan de Déu que treballa en el camp de la salut infantil i que enguany han tornat a liderar el projecte, tal com s’ha fet en les edicions anteriors, destinarà els fons obtinguts a través de la beca “Bombers amb causa” a un equip d’investigació i recerca mèdica infantil de l’entitat.

Switch to mobile version