Autor Entitats
18 Octubre 2014 a 18:00

Discapacitats amb lloc de treball gràcies a Femarec i CatalunyaCaixa

El conveni entre ambdues entitats permet a 4 persones accedir al món laboral

Conveni entre Femarec y CatalunyaCaixa

Conveni entre Femarec y CatalunyaCaixa // Imatge del web www.femarec.es

Femarec i CatalunyaCaixa compten amb un projecte social que dota els seus participants d’eines i recursos per a la cerca autònoma de feina, tant en forma de recursos tecnològics com ordinadors, Internet, impressores…; com en forma de coaching laboral per potenciar les seves aptituds. Gràcies a aquest projecte, quatre persones amb discapacitat han trobat treball amb l’ajuda del Club de la Feina, recurs d’inserció social que ha garantit la seva continuïtat gràcies a aquest conveni, que posa a l’abast dels usuaris del servei la borsa laboral de Femarec, amb 1.937 empreses participants.

Aquesta col·laboració entre Femarec i CatalunyaCaixa tot just acaba de donar els primers fruits quant a insercions laborals, ja que és una carrera de fons on el Club de la Feina no sols es limita a buscar feina als participants, sinó que els dota d’eina perquè ells mateixos puguin fer-ho amb autosuficiència. Tal i com diu Esther Sancho, responsable del servei, “donem als alumnes la canya de pescar, no els peixos; per això aquestes quatre insercions inicials són una molt bona xifra, i més si tenim en compte la discapacitat dels participants i que un d’ells té més de 45, un perfil amb sèries dificultats d’inserció laboral”.

Magatzem, manipulats i neteja són els àmbits en què els participants han començat a treballar, dos d’ells amb discapacitat física i els altres dos amb discapacitat mental, un d’ells amb més de 45 anys i els altres tres amb edats compreses entre els 30 i els 45.

Switch to mobile version