Autor Bàsquet
6 Octubre 2014 a 17:30

Derrota a la pròrroga del Sabadell Sant Nicolau

Va caure contra el CB Santfeliuenc (84-81)

 

Sant Nicolau

Temps mort del Sabadell Sant Nicolau // Foto: Imatge del web del Sabadell Sant Nicolau

CB Santfeliuenc 84-81 Sabadell Sant Nicolau

CB Santfeliuenc (21+16+16+23+8): Sanmartín (10), Gómez (2), Fernández (21), Camí (7), Guirao (10) -cinc inicial- Farfán (13), Expósito (8), Barbosa (2), Mendoza (7), Alias (-), Reyes (2) i Adrià Gasol (2)

Sabadell Sant Nicolau (13+23+18+22+5): Costa (25), Espuña (21), Torres (11), Abella (2), Sobrepera (-) -cinc inicial- Pujol (3), Clotet (12), Wilson (3), Moix (3), Sabata (1) i López (-)

Marcadors per quart: 21-13, 37-36 -descans- 53-54, 76-76 (final) i 84-81 (final primera prórroga).

Àrbitres: Ming i Areste

Primera derrota oficial de la temporada 2014-2015 del Sabadell Sant Nicolau. La qüestió és que resulta anecdòtica, doncs el resultat ja no impedia que els d’Álex Teres estiguéssin en la final a quatre de la Lliga Catalana EBA. El Santfeliuenc va derrotar els vallesans per només tres punts en un estira i arronsa continu que va haver-se de decidir en el temps extra, en el qual els del Baix Llobregat van tenir més punteria de cara a cistella.

El partit va estar dominat pels locals als primers minuts. Bona prova d’això ho demostra el 21-13 favorable als de Josep Maria Raventós. Però un cop el Sabadell Sant Nicolau va entrar dins del partit les forces es van equilibrar i es va poder veure un matx molt disputat i emocionant. La millora en atac, gràcies a un Xavier Costa impecable, va fer que els sabadellencs guanyéssin el quart i marxéssin a vestidors només un punt per sota (37-36). Punt que al tercer quart van revertir mantenint el bon ritme d’atac i millorant la defensa. Ambdós equips afrontaven l’últim quart amb 53-54 favorable als de Teres i la igualtat màxima es va mantenir fins l’extrem d’haver de jugar cinc minuts més per decidir el guanyador. Al final, la sort va estar del costat dels de Sant Feliu i la victòria es va quedar al Pavelló Juan Carlos Navarro.

El Sabadell Sant Nicolau esperarà ara que surti l’últim rival que completi els quatre semifinalistes de la Final Four de la competició. Aquest rival es decidirà en el partit del grup 3 entre el CB Cornellà i el Salt. De moment, l’AEC Collblanc-Torrassa de l’Hospitalet i i el CB Quart gironí son els acompanyants dels grana. La seu de la final es decidirà un cop completat el quadrant.

Switch to mobile version