Autor Futbol
6 Octubre 2014 a 14:30

Derrota frustrant del CE Mercantil davant el Lleida Esportiu (0-1)

Els locals marquen al minut 92

Derrota immerescuda del CE Mercantil // Imatge cedida pel CE Mercantil

Derrota immerescuda del CE Mercantil // Imatge cedida pel CE Mercantil

El CE Mercantil va patir una immerescuda derrota davant del Lleida Esportiu, en la seva visita a les terres del Segre, el mateix dia que estrenava la nova segona equipació. Una derrota que frustra els mercantilistes, que van disputar possiblement el millor partit de la temporada, disposant de diverses ocasions de gol durant tot el partit.

Els sabadellencs van tenir moltes oportunitats per obrir el marcador i desequilibrar el partit, tant a la primera part com a la segona, però els locals van aprofitar una de les ocasions que van tenir en temps afegit, en el minut 92.

El Mercantil va patir, així, una derrota trista i desmoralitzant, però malgrat tot, els de Pablo Becerril demostren ser un equip competitiu, amb nivell per a la Divisió d’Honor Juvenil, malgrat això no es reflecteixi en els resultats. Tant els jugadors com el cos tècnic, veient el bon nivell de joc, es mostren convençuts que els bons resultats no trigaran a veure’s.

La propera setmana, els de Sabadell buscaran els tres punts a casa, en el derbi vallesà davant la Unió Jàbac i Terrassa.

Switch to mobile version