Autor Hockey patins
28 Octubre 2014 a 10:30

Derrota del CP Palau de Plegamans a la Copa d’Esports Penedès d’OK femení

Les palauenques finalitzen vuitenes

Imatge de la web del CP Palau

Imatge de la web del CP Palau

CP Palau de Plegamans 1 – 3 Sferic de Terrassa

CP Palau de Plegamans: Carolina Herrera, Daniela Membreño, Carla Masclans (1), Paula Ferron, Elisabet Gurri, Maria Caparrós, Laura Vicente.

Sferic de Terrassa: Noelia de la Peña, Alba Romaguera, Aina Paredes (1), Cèlia Roure, Regina Flix, Anna Fontdeglòria (1), Ester Ferrer, Laia Paredes, Pancha Puertas (1).

Gols: Aina Paredes (0-1), Anna Fontdeglòria (0-2), Carla Masclans (1-2), Pancha Puertas (0-3).

El partit que enfrontava les quartes de la Fase de Grups de la Copa Esports Penedès d’OK femení entre l’Sferic de Terrassa i el CP Palau de Plegamans, disputat el passat diumenge, va resultar molt igualat, i emocionant fins el darrer minut.

En la primera part de fet, només es va poder veure un gol, una diana d’Aina Paredes que va avançar, així, l’equip terrassenc. L’avantatge hauria pogut ser més gran però van fallar un penal al minut 7.

En la segona part, l’Sferic ampliava distàncies al marcador als pocs segons de l’inici, amb un gol d’Anna Fontdeglòria, que donava tranquil·litat a les egarences. O això semblava, perquè el CP Palau, mitjançant Carla Masclans, es tornava a posar en el partit. En el darrer minut de partit, concretament quan quedaven 49 segons perquè acabés, Pancha Puertas sentenciava per l’Sferic, col·locant el definitiu 1-3, atès que el Palau no va materialitzar una falta directa acumulativa a només 4 segons del final del matx.

Amb aquesta victòria, les terrassenques finalitzen la Copa en setena posició, i les palauenques, vuitenes. El campió va ser el CP Manlleu.

Switch to mobile version