Autor Política
13 Octubre 2014 a 13:00

CiU denuncia al ple els problemes de soroll de la ciutat

Ho va fer portant una moció al ple que finalment no es va aprovar

Josep Beltran i Carles Rossinyol, de CiU // Foto: Joan Murcia

Josep Beltran i Carles Rossinyol i Jordi Font de CiU // Foto: Joan Murcia

El grup municipal de CiU a Sabadell, durant el ple de la setmana passada, va denunciar que l’Ajuntament nega la magnitud del problema de la contaminació acústica a la ciutat. Rossinyol, portaveu convergent, va destacar el nombre de queixes i recollida de signatures dels veïns que ho pateixen i va assegurar que l’equip de govern “banalitza el seu patiment enlloc de procurar alleujar-lo“.

En aquest línia, Rossinyol va criticar la feblesa de l’ordenança del soroll aprovada el 2010: “Es va fer de cara a la galeria, perquè el problema persisteix i ni tan sols s’han utilitzat els mecanisme de control de soroll que preveia“, comentava. CiU, durant la jornada plenària, va presentar una moció, per instar al compliment de l’ordenança i proposar algunes mesures, que no es va acceptar. El portaveu de Convergència i Unió va destacar les propostes de traslladar els espectacles o festes nocturnes: “No es tracta de prohibir res, sinó de posar aquesta mena d’actes on el sentit comú indica” i d’utilitzar la tecnologia, posant sensors en els punts conflictius de Sabadell, per “millorar la vida de la gent“.

Per concloure, Carles Rossinyol va ratificar el compromís de CiU de donar màxima importància a aquest tema, que afecta a la qualitat de vida i la salut dels sabadellencs, ara i en el futur.

Switch to mobile version