Autor Societat
24 Octubre 2014 a 15:00

Castellar va acollir la VII Jornada de Tabaquisme

La sessió es va dedicar a combatre l’addicció al tabac

VII Jornada de Tabaquisme // Imatge del web de l'Ajuntament de Castellar del Vallès

VII Jornada de Tabaquisme // Imatge del web de l’Ajuntament de Castellar del Vallès

Cada dos anys l’Institut Català de la Salut, en col·laboració amb altres empreses i entitats, organitza la Jornada de Tabaquisme i la Trobada del Programa d’Atenció Primària Sense Fum. Aquesta edició s’ha celebrat a Castellar del Vallès. L’objectiu és formar i assessorar als professionals en la pràctica mèdica d’ajudar a superar l’addicció dels seus pacients al tabac. Així doncs, un total de 150 professionals de la medicina de Centres d’Atenció Primària del Vallès Oriental, Occidental i del Barcelonès van assistir-hi al llarg del matí d’ahir per millorar el tractament del tabaquisme.

Durant la sessió, es van tractar temes com l’ús de la cigarreta electrònica, les novetats i l’actualització en el tabaquisme i la seva organització estratègica. La cloenda va estar marcada per la visió de casos clínics a través d’una tauleta interactiva i també per la participació dels nens, que van exposar la seva visió sobre el consum de tabac.

Els alumnes de Batxillerat del centre Puig de la Creu, van intervenir en aquesta diada enregistrant la conferència i les intervencions dels participants. El material es presentarà a la resta d’instituts de la vila, on es treballaran els aspectes del tabaquisme de manera didàctica.

L’acte va comptar amb la col·laboració de l’alcalde de Castellar, Ignasi Giménez; el doctor Santiago Pérez, president del comitè organitzador de la jornada; la directora de Servei d’Atenció Primària del Vallès Oriental de l’Institut Català de la Salut, Sabina Molina; la directora dels Serveis Sanitaris Barcelonès Nord, Maresme i Vallès Oriental del CatSalut, Aurora Dueñas; i la sots-secretària de l’Agència de Salut Pública de la Generalitat, Carmen Cabezas.

Switch to mobile version