Autor Societat
31 Octubre 2014 a 16:30

Barberà enllestirà les obres de l’avinguda Tidibado abans de final d’any

Ana del Frago va visitar les obres

 

Visita a les obres de l'avinguda Tibidabo // Imatge cedida per l'Ajuntament de Barberà

Visita a les obres de l’avinguda Tibidabo // Imatge cedida per l’Ajuntament de Barberà

L’Ajuntametn de Barberà del Vallès té previst acabar les obres de l’avinguda Tibidabo a principis de desembre. Les obres, fetes de forma esglaonada, consisteixen principalment en l’arranjament de voreres i la reordenació de la via. D’aquesta manera, el consistori barberenc busca millorar el carrer i donar-li una imatge més amable i sostenible.

Ana del Frago, alcaldessa de Barberà del Vallès, va visitar la segona fase de les obres el passat 24 d’octubre juntament amb Antonio Báez, tinent d’Alcaldia d’Urbanisme, Cristina Conde, tinent d’Alcaldia de Política, i Ignacio Navarro, regidor del barri de Can Gorgs.

El projecte s’ha fet de manera esglaonada per tal de molestar el mínim possible als veïns i facilitar la circulació de vehicles. Les obres han consistit en l’arranjament i ampliació de vorera, l’adequació dels passos de vianants pavimentant rampes i fent-los més accessibles per a persones amb mobilitat reduïda, l’eliminació i soterrament de línies aèries de serveis i el pavimentat de la zona d’aparcament, que passa a ser de bateria a filera, i de determinats trams de la calçada. S’ha actuat sobre una longitud d’ 1,1 km i una superfície de 8.150 m2 aproximadament.

El projecte ha estat executat per l’Àrea Metropolitana conjuntament amb l’Ajuntament de Barberà del Vallès i ha comptat amb un pressupost de 604.951, 96 euros amb l’IVA inclòs pel primer tram, i de 893.353,35 euros pel segon. Les obres estan a càrrec de les empreses Roig, S.A, Obres, Serveis i Medi Ambient i Eurocatalana Obres i Serveis, S.L. Actualment, només resta eliminar les línies de telefonia i electricitat aèries, accions que depenen de les companyies de subministrament.

Switch to mobile version