Autor Ensenyament
30 Setembre 2014 a 14:00

Sabadell acull la 15ª Escola d’Estiu del Voluntariat

El segon curs anava adreçat als voluntaris

Escola d'Estiu del Voluntariat // Imatge cedida per l'Ajuntament de Sabadell

Escola d’Estiu del Voluntariat // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

Sabadell torna a acollir la formació presencial de l’Escola d’Estiu del Voluntariat, organitzada pel Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya. Els dies 20 i 21 de setembre es va programar el segon curs, anomenat Com gestionar el vincle afectiu amb els usuaris, adreçat a als voluntaris i voluntàries. Al juliol es va realitzar el curs La transparència a les organitzacions, adreçat a les persones dirigents de les entitats.

Anna Carrasco, regidora de Relacions Ciutadanes de l’Ajuntament de Sabadell, va destacar la importància de participar en la formació de l’Escola, “ja que els cursos que ha ofert Sabadell serveixen perquè tant professionals com entitats tinguin un major coneixement de les pautes d’actuació. A més, també són útils perquè han permès als voluntaris i voluntàries posar sobre la taula totes les seves inquietuds i poder valorar, així, fins a quin punt s’han d’establir vincles afectius amb els usuaris”. D’aquesta manera, Carrasco ha incidit en la importància que l’Ajuntament li dóna als cursos i projectes.

L’edició d’enguany de l’Escola d’Estiu del Voluntariat, amb motiu de la Capitalitat Europea del Voluntariat de Barcelona l’any 2014, ha constat de diversos cursos presencials fets a diferents ciutats catalanes, tallers a Barcelona i cursos i seminaris en línia. La formació l’han dut a terme les escoles del Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya i altres entitats especialitzades. Els cursos s’han adreçat a les persones voluntàries, als coordinadors/es de voluntariat i als dirigents de les entitats, així com a la ciutadania en general.

Switch to mobile version