Autor Futbol
9 Setembre 2014 a 16:00

Resultats de la segona part del 22è Torneig Hyundai Solmacar de Futbol Base

El Can Rull guanya en la categoria Infantil C

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

Aquest cap de setmana s’ha disputat la segona part del 22è Torneig Hyundai Solmacar de Futbol Base, en què va prendre part un equip de Sabadell, els infantils C del CFU Can Rull Romulo Tronchoni. Els sabadellencs van disputar aquesta categoria el dissabte, dia 6, a partit únic, resultant els vencedors, davant del CN Terrassa, per 2 gols a 3.

El dissabte també es van disputar els partits de la categoria Juvenil A, en què el CN Terrassa va derrotar l’Horta per 2 gols a 0; i la categoria Aleví E, en què el Natació va guanyar l’Escola de Futbol Olesa per 6 a 3; en la Infantil B, la UE Rubí va guanyar per 1 a 5 al CN Terrassa i, finalment, el Júnior va derrotar els egarencs pel mateix resultat en la categoria Cadet B.

Pel què fa als partits de diumenge, el CN Terrassa va guanyar la UE Rubí per 3 a 2 en la categoria Aleví C, i en Aleví D va derrotar la UE Sant Ildefons per 3-1 en la tanda de penals. Per la seva banda, el Júnior va derrotar el Natació Terrassa per 1 a 3 en la categoria Juvenil B.

Switch to mobile version