Autor Cultura
23 Setembre 2014 a 17:30

Programació d’octubre a l’Alternativa Teatre

Suspens, drama, comèdia i meta teatre

"Fins al final" // Imatge cedida per l'Alternativa Teatre de Sabadell

“Fins al final” // Imatge cedida per l’Alternativa Teatre de Sabadell

Aquest mes d’octubre l’Alternativa Teatre programa cinc peces diferents i contrastades que conformen una entrada eclèctica a la tardor.

Del 2 al 5 d’octubre es podrà veure a l’escenari de l’Alternativa Teatre la peça “El judici”. Un espectacle de cinc micro-escenes entrecreuades creat per “Peixospeixeres Teatre” que situa l’espectador al 2088 a Catalunya. En aquest any la situació de crisi econòmica ha empitjorat, l’atur s’ha disparat, i el govern ha endurit la repressió degut a les insurreccions populars. Dins aquest univers, Robert Cervera realitza una estafa aprofitant-se de la precarietat labora i inventa un sorteig inexistent d’una plaça de funcionari; la oportunitat perfecte per treure els pitjors instints de la població.

"El judici" // Imatge cedida per l'Alternativa Teatre de Sabadell

“El judici” // Imatge cedida per l’Alternativa Teatre de Sabadell

“El judici” que es podrà veure el 2, 3 i 4 a les 22.00h i el diumenge 5 a les 19.00h, compta amb un text de Fanny Ferran i Ramon Pros, i un repartiment format per Alex Cortés, Ana Espndansín, Núria Farrús, Fanny Ferran, Juanjo Hurtado, Ester Izquierdo, Raul Martínez, Rubén Montanyà, Joan Ochando i Ramon Pros.

Del 9 al 12 d’octubre “Sara i Eleonora” arribarà a l’Alternativa amb un text de Carles Batlle, direcció d’Adrià Mas Martínez, i interpretació de Clara Molas i Anna Bertaran. La història mostra els conflictes i les contradiccions entre el que pensen i el que fan dues actrius joves que aspires a formar part i a triomfar en el món de l’escena i també en el de l’amor.

“Sara i Eleonora” parla sobre l’amistat, el joc, l’engany, la traïció i la comèdia des d’un punt de vista original amb sorpreses inesperades. La peça es podrà veure els dies 9, 10 i 11 a les 22.00h, i el diumenge 12 a les 19.00h.

"Sara i Eleonora" // Imatge cedida per l'Alternativa Teatre de Sabadell

“Sara i Eleonora” // Imatge cedida per l’Alternativa Teatre de Sabadell

“Cartes d’amistat” és una adaptació del llibre “Adreça desconeguda” que Lluís Homar i Eduard Fernández també van dur al teatre la temporada passada. Amb Oriol Alguersuari i Jordi Canela com a Max Esenstein, jueu nord-americà, i l’alemany Martin Schulse, dos amics de l’ànima socis d’una galeria d’art a Sant Francisco que es separen en el moment en què Hitler assumeix el poder.

Aquesta peça, dirigida pel mateix Oriol Alguersuari, es podrà veure els dies 16, 17, i 18 a les 22.00h, i el diumenge 19 a les 19.00h.

Del 23 al 26 d’octubre l’Alternativa Teatre acollirà la producció de TIC Escènic, “El retaule del flautista”. Aquest clàssic explica com a voltants de l’any 1318, durant l’Edat Mitjana, una vila es veu envaïda per les rates. La corrupció dels seus governants fa que anteposin els seus interessos als de la qualitat de vida dels seus ciutadans que els van escollir.

"El retaule del flautista" // Imatge cedida per l'Alternativa Teatre de Sabadell

“El retaule del flautista” // Imatge cedida per l’Alternativa Teatre de Sabadell

La peça dirigida per Jeroni Oller, amb un repartiment format per Rosa Fité, Gabriel Ruiz, Àngels Aguilar, Miquel Contel, Carles Rovira, Josep M. Roviralta, Joan Solé, Eulàlia Vilarasau i Ramon Permanyer, i amb Marta Rovira, Jordi Domingo, Eugeni Masclans i Joan Roviralta com a músics; es podrà veure el 23, 24 i 25 a les 22.00h i el diumenge 26 a les 19.00h.

Finalment, l’obra “Fins al final” creat i interpretat per Gemma Martínez i Judit Saula amb la col·laboració d’Alba Florejachs és un espectacle que se’n riu del món de l’espectacle. Es tracta d’una producció feta amb molta ironia i bogeria on la trobada, per casualitat, de dues desconegudes es converteix en la lluita per arribar a algun lloc incert. Les dues saben que només poden seguir endavant, així que, com Thelma i Louise salten al buit i usen totes les seves armes per arribar a un final accidental i fortuït, tal com l’inici de tot plegat.

"Cartes d'amistat" // Imatge cedida per l'Alternativa Teatre de Sabadell

“Cartes d’amistat” // Imatge cedida per l’Alternativa Teatre de Sabadell

Aquesta peça self-made es podrà veure a l’Alternativa Teatre el 30, 31 d’octubre i 1 de novembre a les 22.00 i el 2 de novembre a les 19.00h.

Switch to mobile version