Autor Motor
9 Setembre 2014 a 14:00

Primer triomf de Ferrari a les 24 hores d’Automobilisme

Laia Sanz i Francesc Gutiérrez van acabar la cursa sent només dos pilots

Imatge cedida per  Circuit de Catalunya

Imatge cedida per Circuit de Barcelona – Catalunya

El Ferrari 458 GT3 de l’escuderia Praha es va adjudicar la victòria per primer cop a la història de les 24 Hores d’Automobilisme de Barcelona en completar 653 voltes al Circuit de Catalunya. L’equip format pels txecs Jirí Pisarík, Jaromir Jirík i Peter Kox i l’italià Matteo Malucelli va dominar la cursa des de la qualificació. La segona plaça va ser per a Kessel Racing (646 voltes), que finalment va superar Hofor-Racing, guanyador de la darrera edició i tercer en aquesta.

L’equip txec va fer una cursa espectacular i es va mostrar imbatible en tot moment. Ja en els entrenaments oficials va aconseguir la pole i, en carrera, ha tingut més ritme que cap altre rival. A més, el seu pilot Kox ha marcat la volta ràpida amb 1:51.404 quan portaven 507 girs acumulats, fet que reflecteix el potencial d’aquesta formació.

Els únics que van poder plantar-los cara van ser l’equip del Kessel Racing, en mans d’un altre Ferrari 45 GT3. L’equip suís va rodar en posicions capdavanteres durant tota la prova, però al final van quedar segons, a 7 voltes del txecs. El podi el va completar un altre equip helvètic, Hofor-Racing, que recordem van ser els guanyadors de la passada edició i que, amb un Mercedes SLS AMG GT3, van acabat tercers a 12 voltes dels guanyadors.

A part de que Ferrari s’ha convertit per primer cop en guanyador , aquesta 16ª edició passarà a la historia també perquè per primera vegada un equip format per només dos pilots ha estat capaç de concloure una cursa de 24 hores a Espanya. Laia Sanz i Francesc Gutiérrez van protagonitzar aquesta gesta. La pluricampiona de motos i l’expert automobilista s’han rellevat cada dues hores al volant del Seat León Cup Racer de l’equip Monlau Repsol Technical School, fins a completar tota la jornada. A més, han encapçalat la representació local en finalitzar en la dotzena plaça absoluta i primera de la categoria AT3, amb 593 voltes.

Laia Sanz s’ha mostrat molt feliç d’aquesta fita i ha comentat que “Acabar ha estat un gran èxit i, a sobre, fer-ho amb aquest gran resultat… no es pot demanar més. Ha estat dur i hem passat moments complicats. El pitjor va ser durant el primer relleu, ja que ens vam quedar sense aigua. He acabat molt cansada però tot l’esforç ha valgut la pena”.

L’equip Drivex dels espanyols William Paul, Rafael Sarandeses, Miguel Ángel de Castro, Antonio Escámez i Marc Ampolo, ha acabat segon en la categoria A3 i setzè en la general.

Més mala sort ha tingut l’equip Monlau-1 de Jaume Font, José Manuel Alonso i els germans Jaime i Javier Hernández que no han pogut finalitzar la prova en veure’s involucrats en un accident múltiple a les 6 del matí que ha deixat malmès el seu vehicle. No van poder optar a res ja que figuraven en 25è lloc i tercers d’AT3.

Finalment, cal subratllar la gran actuació del malagueny Salvador Tineo que, allistat a les files de l’equip italià Nova Race 1, ha resultat decisiu en la conquesta de la sisena posició general i la primera en la categoria SP3 amb un Ginetta G50 GT4.

Switch to mobile version