Autor Societat
1 Setembre 2014 a 17:00

Nou itinerari per Collserola sobre plantes medicinals

Està previst pel 14 de setembre a les 11.00h

Imatge cedida per l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Imatge cedida per l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Es posa en marxa una nova edició de l’itinerari dedicat a distingir les plantes medicinals i aromàtiques al Parc Natural de la Serra de Collserola. El trajecte s’iniciarà des de la caseta d’informació del Parc de la Riera i finalitzarà en el mateix punt. Tindrà lloc el pròxim 14 de setembre i està previst que tingui una duració de tres hores, la sortida es realitzarà a les 11 del matí.

De la mà d’Esteve Padullés, guia d’espais naturals, el participants aprendran a reconèixer herbàcies que aporten un ús terapèutic, així com les plantes aromàtiques pròpies de l’estiu. La caminada proposa una immersió en l’apassionant món de les plantes, les seves virtuts i les seves llegendes. Tot un univers per descobrir.

Per participar-hi només cal inscriure’s de l’1 al 10 de setembre a l’Ateneu de Cerdanyola o bé trucar al telèfon 935 914 133 de dilluns a divendres de 9 a 20h. El preu per participant és de 4 euros.

La ruta està dirigida a totes aquelles persones que vulguin descobrir les característiques i els usos més freqüents d’aquests tipus de plantes, l’edat recomanada per fer aquesta ruta és a partir dels 14 anys i s’aconsella portar calçat adequat per caminar per senders.

 

Switch to mobile version