Autor Política
16 Setembre 2014 a 17:30

Lluís Llach participarà en un acte de l’ANC a Matadepera

Es tracta d’un sopar i un debat a favor de la consulta

Sostres, Llach i Oranich // Imatge del web de l'Ajuntament de Matadepera

Sostres, Llach i Oranich // Imatge del web de l’Ajuntament de Matadepera

La delegació local de l’Assemblea Nacional Catalana a Matadepera ha organitzat pel dia 10 d’octubre un sopar al pavelló de la vila per defensar la consulta del 9 de novembre. A l’acte hi participaran tres personatges mediàtics del país: el periodista i membre del Consell Assessor per la Transició Nacional, Salvador Cardús, el cantautor Lluís Llach i l’advocada Magda Oranich. Tots tres protagonitzaran un debat en format de multiconferència.

En la organització de l’esdeveniment hi han participat, a banda de la delegació local de l’ANC, l’Ajuntament de Matadepera i els grups municipals de CiU, ERC i SI. L’objectiu de l’acte és, segons els organitzadors, parlar de les raons per les quals cal que continuï la mobilització per assegurar que el 9 de novembre el poble de Catalunya pugui votar. En el marc de la campanya “El País que Volem”, l’Assemblea demanarà als conferenciants que debatin sobre el país que volen construir i remarcar la necessitat d’anar units per aconseguir crear-lo.

El preu del sopar, que se celebrarà a les nou del vespre, serà de 25 euros pels adults i 10 pels nens. La totalitat dels ingressos aniran destinats a finançar la campanya “Ara és l’hora”. L’àpat constarà d’una fideuà de primer i una botifarra com a segon plat, i es servirà pa, aigua, vi i postres. La venda dels tiquets començarà el dimarts de la setmana vinent a la sala B4 del Casal de Cultura. A més, també es podran adquirir a partir d’aquest divendres a alguns establiments del poble, com a la Sabateria Mic i a Cal Trapet.

Switch to mobile version