Autor Societat
12 Setembre 2014 a 17:30

Les colònies per a la gent gran d’aquest any es faran a València

Seran del 6 al 12 d’octubre

Colònies per a la gent gran

Colònies per a la gent gran // Imatge del web de l’Ajuntament de Sant Quirze

Les persones de la tercera edat que participin a la nova edició de les colònies per a la gent gran aniran a València. L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ho va comunicar dimecres en una nota de premsa en què també explicava els itineraris previstos i les tarifes. Aquest any el preu per persona en una habitació doble serà de 362 euros i, si es demana una habitació individual, se n’hauran d’abonar 120 més. Les colònies duraran set dies i se celebraran del 6 al 12 d’octubre.

Al llarg d’aquesta setmana en terres valencianes, els participants a l’activitat, que organitza l’Ajuntament de Sant Quirze, podran conèixer diverses poblacions del litoral, com ara Gandia, l’Albufera, Cullera o Bocairent. L’itinerari inclou visites a monestirs i mesquites i, fins i tot, oferirà passejos amb barca.

Els avis i àvies podran escollir entre una habitació doble o una d’individual a l’hotel Bayren Parc –de quatre estrelles-, que costaran 362 i 482 euros per persona respectivament. El preu inclou el desplaçament, que es farà amb autocar, l’assistència i l’assegurança de viatge. El règim de l’allotjament és de pensió completa i les visites i entrades definides a l’itinerari també estan incloses al preu. Aquells que hi estiguin interessats podran anar a inscriure’s al Casal d’Avis de Sant Quirze fins una setmana abans del 6 d’octubre o fins que s’acabin les places disponibles.

Switch to mobile version