Autor Societat
22 Setembre 2014 a 17:15

La PAH de Sabadell davant una setmana intensa

Accions dimarts, dimecres i dijous

Jutjats de Sabadell // Foto: Joan Murcia

Jutjats de Sabadell // Foto: Joan Murcia

Demà al matí, intentaran aturar el desnonament d’una parella que es va veure amb la necessitat d’ocupar un immoble propietat de Bankia. Serà al carrer Guadarrama, entre Ronda Navacerrada i Ronda Collsalarca, a Can Oriach.

D’altra banda, a les 11 aniran als Jutjats de Sabadell a entregar de forma coordinada amb desenes de PAH‘s d’arreu de l’Estat un document on es demana que s’aturin tots els processos d’execució hipotecària per vulneració dels Drets Humans.

Dimecres i dijous a les 10 del matí, convoquen una concentració davant dels jutjats en suport a les 10 companyes denunciades pel BBVA i que estan acusades de coacció arrel de l’ocupació durant 17 dies d’una de les oficines d’aquesta entitat bancària.

Switch to mobile version