Autor Societat
25 Setembre 2014 a 14:00

La Fira DIYMANIA torna amb un augment d’expositors

Segueix la filosofia “Do it yourself”

Presentació de DIYMANIA // Imatge del web de l'Ajuntament de Sabadell

Presentació de DIYMANIA // Imatge del web de l’Ajuntament de Sabadell

La Fira de Sabadell acollirà els dies 3, 4 i 5 d’octubre la segona edició de la Fira DIYMANIA. La mostra, que segueix la filosofia Do it yourself -pretén otenir la satisfacció personal fent una cosa per un mateix-, augmentarà aquest any el número d’expositors en un 40%. Entre les parades, hi haurà tallers de patchwork, scrapbooking, decopatch i cupcakes, entre moltes d’altres. Ahir, en la presentació de la Fira, el regidor de Comerç Consum i Turisme va assegurar que la mostra es convertirà en un referent.

DIYMANIA oferirà als visitants materials i tècniques per aprendre a elaborar complements de moda, cuina o, fins i tot, decoració. L’objectiu és estimular els participants a crear els seus propis objectes. Buscant assolir aquesta fita, la mostra organitzarà diversos tallers. En total, n’hi ha programats més de 100 de diverses temàtiques: ganxet, pintura, dibuix o decoració. A més, enguany també ha augmentat el número d’exposicions per tal d’ensenyar els treballs ja realitzats. La mostra inclourà altres propostes, com desfilades de moda, actuacions de dansa o jocs infantils per crear un àmbit familiar.

Mariona Pedrol, una de les organitzadores de la DIYMANIA, apuntava precisament en aquesta direcció a l’hora d’explicar el programa. “Esperem que la fira d’enguany torni a ser un èxit, per això hem potenciat el format familiar”, va destacar. Mari Àngels Bergé és una altra de les creadores del certamen que ahir va participar en la roda de premsa de presentació. Bergé va posar de relleu l’augment d’expositors: “Incrementen en un 40% els expositors i també els tallers i activitats”. “Esperem consolidar la xifra de visitants de l’any passat i, fins i tot, incrementar-la”, va explicar. Més de 15.000 persones van passar pel DIYMANIA en la seva primera edició, l’any passat.

El regidor de Comerç, Consum i Turisme, Carles Bosch, va destacar l’empremta sabadellenca de la Fira: “Les organitzadores són de la ciutat i aquest és un model que s’exportarà a altres llocs”. En aquest sentit, Bosch va avançar que DIYMANIA se celebrarà properament a Reus. El preu per entrar a la Fira serà de 3 euros, però també es farà un abonament de 6 euros que permetrà anar-hi els tres dies. Els menors de 12 anys tindran accés lliure a la mostra.

Switch to mobile version