Autor Economia
16 Setembre 2014 a 15:30

La Fira de Sabadell acollirà dotze fires abans d’acabar l’any

Fins el setembre, l’han visitat 35.000 persones

Presentació del calendari de la Fira

Ayuso i Bosch a la presentació del calendari de la Fira // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

La Fira de Sabadell acollirà el darrer quadrimestre del 2014 dotze fires i congressos que tancaran la programació d’aquest any. En concret, onze de les dotze mostres previstes les organitzaran operadors externs, mentre que la darrera –la mostra Gastrovallès– l’organitza la mateixa Fira. Els regidors Josep Ayuso i Carles Bosch van explicar ahir en la presentació de la programació que aquest any s’ha triplicat el número de propostes que visitaran la fira respecte el mateix període del 2013.

De les dotze propostes que acollirà la Fira durant aquests darrers quatre mesos, dues ja s’han celebrat. És tracta del Saló de la Mascota i la Fira Gastrovallès. Eren dues novetats destacables que, segons l’Ajuntament, han tingut una bona acollida. Abans del setembre s’hi celebraran dues activitats més: la Fira Tren. Hobby al Complet –prevista pels dies 20 i 21 de setembre- i la segona edició anual de l’Expoterrània, que es farà el dia 27.

Els dies 3, 4 i 5 d’octubre tindrà lloc a la Fira la mostra DIYMANIA, dedicada a persones aficionades a les manualitats i a la filosofia  DIY (Do It Yourself). Pocs dies més tard, a partir del 10 d’octubre i fins el 12 es farà la Fira de la Cervesa, que en aquesta ocasió suma esforços i es programa juntament amb la Fira Cultural Alternativa de Sabadell. Abans d’acabar el mes es farà la ja popular i consolidada Fira Nuvis.

Al novembre es preveuen diverses novetats. Els dies 6, 7 i 8 tindrà lloc el XIV Congrés Nacional d’Advocats, una reunió organitzada pel Col·legi d’Advocats de la ciutat i que va destinada als lletrats especialitzats en responsabilitat civil. Del dia 14 fins al 16 es farà una activitat molt diferent: la Sabadell Tatto Convention, una convenció pels amants dels tatuatges. Abans d’acabar el mes se celebrarà la Fira Motor Competició –els dies 22 i 23- i dues novetats que tindran lloc el darrer cap de setmana: la Fira Expo Baby i la Fira de la Gent Gran.

Tot aquest grapat d’activitats es farà en paral·lel a altres esdeveniments de petit format organitzats per associacions o empreses. Segons el tinent d’alcalde de Presidència, Josep Ayuso, el calendari firal que ha pogut tancar la Fira és “molt complet”. “La programació prevista és molt important, perquè permet donar a conèixer la nostra ciutat com a punt de trobada de fires i congressos en un espai proper a Barcelona, amb bones comunicacions per arribar-hi”, va assegurar el regidor en la presentació del calendari pel final del 2014. Ayuso va destacar el “retorn econòmic” que rep Sabadell en l’àmbit del comerç, la restauració o l’hostaleria. Al costat d’ell, el regidor de Comerç, Consum i Turisme, Carles Bosch, va posar de relleu les “sinèrgies” entre la Fira i la ciutat.

Switch to mobile version