Autor Política
30 Setembre 2014 a 17:30

La FAV denuncia la situació del Parc del Nord

Demana intervencions per evitar situacions de risc

Comissió del Parc del Nord retirada de terres

La terra acumulada a la zona // Imatge cedida per la Comissió del Parc del Nord

La Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS) denuncia la situació que estan vivint a hores d’ara a la zona del Parc del Nord, entre els barris del Torrent del Capellà i Ca n’Oriac. L’apilament de terres i els retards en la finalització de la de les obres del metro, estan generant situacions de perill.

La FAVS ja ha denunciat repetidament aquesta situació a la Comissió del Parc del Nord Aquesta Comissió, compartida per les associacions de veïns del sector, exigeix la urgent necessitat de fer obres per tal d’evitar situacions com les que s’han viscut les últimes hores a causa de les intenses pluges. Asseguren que són conscients que es tracta d’un assumpte que és competència de la Generalitat, però reclamen a l’Ajuntament l’obligació i la responsabilitat de vetllar perquè no es tornin a produir situacions de risc d’aquest dipus.

La FAVS, juntament amb la Comissió de Parc del Nord, reclama a les administracions autonòmiques i locals que presentin el més aviat possible, un calendari d’intervenció destinat a evitar aquestes situacions i demana als partits polítics amb presència a l’Ajuntament que interpel·lin l’equip de Govern en l’adopció de mesures al respecte.

Switch to mobile version