Autor Política
9 Setembre 2014 a 15:30

Josep Rull fa un pas enrere a Terrassa per estar al front de Convergència

Convergència ha decidit que estigui al capdavant

Josep Rull

Josep Rull // Foto: Sergi Colomer

El número dos i coordinador de Convergència,  Josep Rull, ha comunicat en roda de premsa realitzada a l’Ajuntament de Terrassa que renuncia a ser alcaldable de CiU en les properes eleccions municipals així com la seva “voluntat de deixar l’ascó de regidor a l’Ajuntament de Terrassa al Ple del mes de Setembre“.

Rull presentarà en els propers dies la seva carta de renuncia tancant així una etapa que per a ell ha estat extraordinària.  Josep Rull ha pres aquesta difícil decisió, tot i que una de les seves “ambicions” era ser l’alcalde de Terrassa,  “la seva ciutat”, perquè l’aspiració a l’alcaldia de Terrassa necessita el màxim esforç i tal com ell ha dit, “el nostre país ha decidit que vol decidir ser lliure”, i Convergència ha decidit que estigui al capdavant del partit, havent de dedicar tots els seus esforços en aquesta direcció.

Josep Rull fa un pas enrere a Terrassa per poder estar al capdavant del seu partit en aquest moments tant importants.

Switch to mobile version