Autor Economia
22 Setembre 2014 a 17:45

Èxit de la classe magistral “Innovar X créixer”

El projecte pretén buscar noves línies d’actuació en el mercat

Moment de la masterclass // Imatge cedida per l'Ajuntament de Sant Quirze

Moment de la masterclass // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Quirze

El Centre de Desenvolupament Econòmic Can Barra, a Sant Quirze del Vallès, va acollir el passat dijous la masterclass Innovar X Créixer. L’activitat, emmarcada dins del projecte I-Vallès, va ser organitzada pels ajuntaments de Sant Quirze del Vallès i Barberà del Vallès, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, Montserrat Mundi, va afirmar que “si tant al sector públic com al privat no apliquem polítiques d’innovació en les diferents àrees de gestió, no serem competitius per afrontar els reptes que ens proposa i ens marca el mercat i la societat”, corroborant la importància de la classe magistral.

Toni Ruedaregidor de Promoció Econòmica, Medi Ambient i Activitats, va explicar que aquesta activitat “tracta de reforçar la competitivitat de les empreses i orientar les polítiques públiques cap al foment de la innovació”. Rueda també va remarcar l’ús de les tres “C” en el mercat: coneixement, cooperació i creativitat.

Gràcies a la masterclass, una de les empreses participants col·laborarà en el programa de doctorats industrials i una altra ja ha contactat amb el Centre de Transferencia Tecnològica de la UPC per tal de desenvolupar una aplicació.

Switch to mobile version