Autor Societat
8 Setembre 2014 a 16:00

Els Mossos detenen un jove que va intentar robar en un estanc

Va perdre la cartera a l’establiment

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

El matí de dissabte, 6 de setembre, els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sabadell van detenir un home de 20 anys, de nacionalitat dominicana i veí de Sabadell, com a presumpte autor d’un robatori amb violència en un estanc de la ciutat. Dissabte a primera hora, el jove va entrar a l’estanc demanant diners, i quan les treballadores li van negar, va propinar un cop a la caixa registradora, quedant aquesta bloquejada. Tot seguit, el lladre va donar un cop a les treballadores amb un pot de tabac, i va fugir corrents.

Uns minuts més tard, un taxista que es trobava treballant per la zona va portar a l’estanc una cartera i unes claus, dient que eren del jove que havia sortit corrents. La dotació dels Mossos es va personar al lloc, i va recollir la cartera, on hi havia la documentació que permetia acreditar la identitat de l’autor. Aquests agents, uns minuts més tard, van rebre una alerta per un robatori en un bar proper a pocs metres de l’estanc. El lladre, en aquesta ocasió, sí que va aconseguir endur-se 50 euros de la caixa registradora. El propietari del bar va intentar perseguir-lo, però no va poder retenir-lo.

Una altra dotació de la comissaria de Sabadell va anar al domicili del presumpte autor, el van localitzar i el van detenir. No li consten antecedents penals anteriors. El jove, després que la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sabadell dugués a terme les corresponents gestions d’investigació, passarà a disposició judicial durant el dia d’avui.

Switch to mobile version